WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 22:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

WhatsApp için yapılan yeni açıklamalarda güvenlik adına yeni geliştirmelerin yapılacağı duyuruldu. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir? 

WhatsApp için yapılan yeni açıklamalarda uygulamanın iOS işletim sistemi için özel olarak güvenlik özelliklerine sahip olacağı belirtildi. Planlamalara göre WhatsApp’ı iPhone telefonlarda kullanan kişiler artık WhatsApp’ı Face ID ve Touch ID ile giriş yapma seçeneğini kullanarak giriş yapabilecek.

Güvenlik üst düzeye çekiliyor

Şu anda tüm dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çeken WhatsApp için yapılan bu geliştirmeler, WhatsApp uygulamasındaki güvenliği çok daha üst seviyeye çekecek. iPhone kullanıcılarına yönelik başlangıç aşamasında sunulan güvenlik özelliği sayesinde kişilerin istediği güvenlik seçeneğini kullanması mümkün.

İlgili özellikler nasıl kullanılacak?

Ayarlar> Hesap > Gizlilik > Ekran Kilidi adımlarını takip ederek erişebileceğiniz WhatsApp özelliklerini aktif hale getirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu özelliklerin kullanılması WhatsApp verilerini tamamen güvene alıyor. Kullanıcılar ayarları yaptıktan sonra uygulamaya erişim yapabilmek adına belirlenen şifre kilidini açması gerekiyor.

Whatsapp'ta Anlık Konum Nasıl Paylaşılır?





PAYLAŞ