Apple, Yanma Tehlikesi Nedeniyle Macbook'u Geri Çağırdı


Apple, aşırı ısınma nedeniyle kullanıcılarının herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmaması için 2015 Eylül ile 2017 Şubat tarihleri arasında üretilen 15 inç Retina ekranlı MacBook Pro model dizüstü bilgisayarı geri çağırdı.

Apple tarafından internet ürün destek sayfasında yayımlanan bir açıklamaya göre, 2015 Eylül ile 2017 Şubat tarihleri arasında üretilen 15 inç Retina ekranlı MacBook Pro model dizüstü bilgisayarı geri çağırdı, Şirket cihazda mevcut olan bataryalardaki aşırı ısınmanın yol açtığı yangın riski nedeni ile geri çağırdı. Apple, söz konusu olan model bilgisayarlar sahiplerinin, kullandıkları 15 inç Retina MacBook’un geri çağırma kapsamında olup olmadığını öğrenmek için seri numaralarını girerek kontrol edebilecekleri bir arama bölmesini destek sayfasındaki mesajın altına dahil etti.

Sizde 15 inç Retina ekranlı Macbook Pro kullanıcısı mısınız? 

Geri çağrılan cihazlara sahip olan kullanıcıların, kullandıkları bilgisayarlarının bataryalarını değiştirmek amacı ile Apple’ın lisanslı satıcılarına, teknik servis sağlayıcılarına ya da doğrudan teknik yardım birimine başvuruda bulunarak söz konusu sıkıntının giderileceği ifade ediliyor. Şayet sizde 15 inç Retina ekranlı Macbook Pro kullanıcı okurumuz iseniz hiç zaman kaybetmeden en kısa sürede Apple mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Sizlere biraz 15 inç Retina ekranlı Macbook Pro’nun teknik özelliklerinden bahsedelim. Cihazın özellikleri şu şekilde sıralanıyor;

Ekran Özelliği

İşlemci Özelliği

Bellek Özelliği

Depolama Özelliği

 

Pil ve Güç Özelliği