Apple Pencil Nedir?


Apple şirketinin kullanıcıların isteklerine her zaman cevap verecek şekilde ürettiği ürünler arasında bulunmaktadır. Akıllı telefon piyasasında her zaman en çok tercih edilen markalar arasında bulunan Apple, kullanıcıları için sürekli olarak çalışmalar yürütüyor. Peki son zamanlarda dikkat çeken Apple Pencil nedir?

Apple Pencil Nedir?

Apple Pencil, kullanıcılar için çizim yapmaya, not almaya ve belge işaretlerken zaman kaybetmemeye yardımcı olur. Aslında Apple Pencil, özellikleri üç kelime ile açıklanabilir: Sihir, doğallık ve hassasiyet. Apple Pencil ürünü sayesinde teknoloji kullanımı farklı şekillere bürünebiliyor. Özellikle çift dokunuş, kalemden silgiye dönüşme tekniği, Apple Pencil modelinin farklı yönlerinden oluyor. Kablosuz bir şekilde eşlemenin yanı sıra, gezinme ve hızlı şarj özelliklerine de sahip.

Bu ürün sayesinde, Apple iPad üzerinde çok rahat bir şekilde kullanım sağlanabiliyor. iPad modellerinde, Apple Pencil manyetik bir yapışma özelliği gösterir. Bu yapışma özelliği sırasında, iPad ve Apple Pencil arasında eşleşir ve kullanıma hazır hale gelir. Apple Pencil, iPad üzerinde kaldıkça kendini şarj etmeyi sürdürür. Bu tür özellikler sayesinde Apple Pencil her zaman etkili bir kullanım imkanı sunar. Çift tıklama sayesinde, Apple iPad teknolojisinin akışı içerisinde bulunan araçlar arası geçişlerde de oldukça iyi uyum sağlanabilir.