Apple'dan katlanabilir telefon sürprizi - Haberler - indir.com

Apple'dan katlanabilir telefon sürprizi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Yıllardır hayal olarak bildiğimiz katlanır telefon konseptleri, günümüz teknolojisine artık uzak değil. Akıllı telefonların yeni hedefi katlanabilir telefonlar yapılmaya başlamışken, Apple katlanabilir telefon patentini alarak yerini belli etti.

Akıllı telefon furyasında hızlı bir teknoloji gelişmesi mevcut, yıllardır konsept tasarımda çerçevesiz bükülebilen ince telefonlar tasarlanırken artık bunlar sadece konsept değil gerçek telefonlara dönüşüyor. Çerçevesi gittikçe azalan iPhone'larda yeni modeller için bükülebilen modellerde düşünülüyor.

Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!

Apple katlanabilir telefon çalışmalarına başladı

Apple katlanabilir iPhone konusunda birkaç patent almaya yavaş yavaş başladı. Hatta tam olarak patent isminden bahsedecek olursak, "Electronic device with wrap around display" yani "ekran çevresinde sarmalanan elektronik cihaz" şeklinde Türkçe anlamı bulunuyor. Bank of America analistlerine göre Apple'ın bir sonraki büyük atılımı 2020'de bu cihaz ile birlikte gerçekleşecek ve alınan bu patentlerde bunun en büyük ispatı şeklinde gözüküyor.

Apple Esnek iPhone için Patent Başvurusu Yaptı!

Apple tarafından alınan bu yeni patentten de anlayacağımız üzere Samsung'un katlanabilir telefonundan daha özgün bir tasarıma ve teknolojiye sahip olacak. Samsung'da katlanabilen telefon olarak geçen model Apple'da etrafı çeviren ve sarmalayan olarak adlandırılıyor.


Apple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları SunuyorApple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları Sunuyor
Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!
Apple Haritalar, Gizlice Verilerinizi TopluyorApple Haritalar, Gizlice Verilerinizi Topluyor

PAYLAŞ