Apple'dan Yeni Bir Ürün Geliyor Olabilir - Haberler - indir.com

Apple'dan Yeni Bir Ürün Geliyor Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:55:40
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknolojinin her alanında adından söz ettirmeye devam eden şirket Apple’dan yeni ürün ve servisleri görmeye devam ediyoruz. Son olarak şirketin pazarda yer alan Netflix’e rakip olarak büyük bir video servisi üzerinde çalıştığı ve geliştirmelerini sürdürdüğü biliniyor. Şimdi ise söz konusu bu servisi için yeni ürün olması beklenen detaylar ortaya çıktı. Son yıllarda teknoloji gelişmeye devam ederken televizyon yayıncılık dönemi eskisi kadar popülerliğini korumuyor. Televizyonculuğun bir geleceği olmadığını düşünen markalardan olan Apple, gençlerin daha çok Netflix gibi servis ve çevrimiçi platformlara yönlendiğini ifade ediyor. Tam da bu kategoride yer almak isteyen şirket çalışmalarını sürdürüyor.

Apple Yeni TV Ürünü

Apple, gizlilik odaklı bir yapay zeka Start-Up'ını bünyesine kattıApple, gizlilik odaklı bir yapay zeka Start-Up'ını bünyesine kattı

Bu noktada 2019 yılında devreye sokması beklediğimiz servisi başlangıç olarak 100 ülkede sunması bekleniyor. Bu servis kapsamında kendi orijinal içeriklerini üretecek olan şirket bu içerikleri Apple cihaz sahiplerine ücretsiz olarak verecek. Diğer kullanıcılara ise uygun fiyatlı bir TV Dongle aparatı ile beraber servisi pazarda yaygınlaştırmak istiyor. Apple TV’nin pahalı olduğu herkes tarafından bilinirken, bu ürünün hem daha uygun fiyatlı hemde daha pratik olması bekleniyor. Apple’ın henüz kesin olarak satışa sunup sunmayacağı bilinmezken, bu cihazın uygun fiyatı ile beraber servisi içerik dünyasına yayması bekleniyor.

Apple’ın genel ürün yelpazesinin ne kadar pahalı ve yüksek fiyat etiketlerine sahip olduğu biliniyor. Ancak bu cihaz hamlesi ile beraber tıpkı Google Chromecast benzeri bir durumlar ürünü geniş kitlelere vermeyi hedefliyor. Şirketin esas olarak ürün donanımı değil serviste sunacağı içerik kalitesini önemsediği biliniyor. Bu noktada pazarda sürekli yenilenen içerikler ile popüler konumda bulunan Netflix lider konumda bulunuyor. Bakalım Apple’ın bu yeni olası cihazı ve 2019’da piyasada göreceğimiz içerik servisi Netflix gibi rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.


Apple'ın emojilerini piyasaya sürdüğünden bu yana tam 10 yıl geçtiApple'ın emojilerini piyasaya sürdüğünden bu yana tam 10 yıl geçti
Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuarApple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar
Apple'dan katlanabilir telefon sürpriziApple'dan katlanabilir telefon sürprizi

PAYLAŞ