Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar - Haberler - indir.com

Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 14:26:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda oldukça kullanışlı olan ve tüketicilerin büyük bir ilgisini toplayan akıllı saatler birbirinden farklı tasarımlar ve özellikler ile birlikte piyasaya sürülüyor. Apple Watch 4'ün başta olduğu bu piyasada geçtiğimiz günlerde farklı bir değişiklik meydana geldi.

Apple Watch'ı, iPod'a dönüştürebilen aksesuar

Apple Watch 4'ü kare tasarımından ilham alan Yeonsoo Kang, akıllı bir saati günümüzdeki en popüler teknolojik aletlerden birisi olan iPod'a dönüştürebilen bir cihaz üretmeyi başardı. Beyaz tasarımı ve görüntüsü ile nostalji rüzgarı estiren bu cihaz henüz geliştirilme aşamasında. Apple Watch'un işlevsel özelliklerine de ekleme yapmıyor. Sadece iPod tarzı bir kılıfa sahip. Henüz satışa sunulmayan bu cihaz bir süre satışa sunulabilir fakat kısa süre içerisinde birçok firmanın dikkatini çekmişe benziyor.

Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!Apple, Qualcomm çalışanlarını baştan çıkartıyor!

Bildiğiniz üzere Apple'ın son dönemlerde oldukça popüler olan akıllı saati Apple Watch, bir sürü işlevsel özelliğe sahip. Bu özellikler arasında gelen çağrıları yanıtlama, nabız ölçme ve daha birçok özellik bulunuyor. Bu akıllı saat içerisinde gelen mesajları görebiliyor, hatırlatma yapabiliyorsunuz. Ayrıca akıllı saat üzerinden müzik bile dinleyebiliyorsunuz. İşte bu akıllı saatin müzik dinleme işlevine hiçbir ekleme yapmadan direkt olarak iPod'a dönüştüren bu cihaz nostalji rüzgarları estiriyor. 

Eskiden birçok kişinin kullandığı MP3 çalar görüntüsüne kavuşan bu akıllı saat sayesinde birçok müzik uygulamasında işlevsel özellikler kazanabiliyorsunuz.


Apple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları SunuyorApple Watch Diyabet Riskine Karşı İpuçları Sunuyor
Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!
Apple Haritalar, Gizlice Verilerinizi TopluyorApple Haritalar, Gizlice Verilerinizi Topluyor

PAYLAŞ