Akıllı telefonların değişim ücretleri ne kadar olacak?


Yeni çıkan akıllı telefonlarla birlikte kullanıcıların aklına birçok soru geliyor. Özellikle en önemli sorunlardan birisi telefonun ekranları oluyor. Günlük hayatımızda cep telefonlarını kullanırken birçok düşürme yaşanabiliyor. Yeni çıkan akıllı telefonların ekran değiştirme ücretleri ne kadar olacak?

Akıllı telefonların değişim ücretleri ne kadar olacak?

Türkiye'nin en çok tercih edilen markaları olan Samsung, Apple, Huawei gibi akıllı telefonların ekranları ne kadar ücretle değiştirilecek?

Apple

Şirketin piyasaya sürdüğü ürünlerin fiyatları daima tartışma konusu yaratmıştır. Şirketin pek çok kişiye göre yüksek fiyatlı olan ürünleri ve bu ürünleri fiyatlandırma politikası, ekran değiştirme konusunda da eksik kalmıyor.

Samsung

Güney Koreli, teknoloji devi olan Samsung'un da ekran değişim ücretleri hiç de hafife alınacak gibi değil.

Huawei

Çinli akıllı telefon üreticisinin diğer telefon üreticilerine göre biraz daha düşük değiştirme ücreti bulunuyor. Bu fiyatlandırmalarda Apple ve Samsung gibi firmaların arkasında kalıyor. Huawei'nin amiral gemileri ucuz bir fiyata tertemiz bir ekrana sahip olabiliyorlar.

Malum günümüzde birçok kazadan dolayı telefonlarımızın ekranı kırılabiliyor. Her ne kadar ekran koruyucular olsa da sert bir düşüşte ekranlar tuzla buz olabiliyor. Bunların yenileri için gereken ücretse hiç de küçümsenecek kadar değil.