Mobil sektörde yeni bir dönem mi? Çift ekranlı telefonlar geliyor! - Haberler - indir.com

Mobil sektörde yeni bir dönem mi? Çift ekranlı telefonlar geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 08:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefon üreticileri tarafından yapılan yenilikler, sektör adına bir akım olabilirken Nubia X’te yer verilen çift ekran sektörün yeni akımı olacağı şeklinde yorumlandı. İşte Nubia X ile ilgili detaylar.

Bugüne kadar cep telefonlarında çift ekran alışkın olunan bir durum olmazken, Nubia tarafından geliştirilen yeni akıllı telefon Nubia X bu konuda bir ilk olabilir. Özel bir firma tarafından görüntülerine ulaşılan ve çalışırken incelenen Nubia X, çift ekranı ile dikkat çekiyor.

Nubia Yeni Oyuncu Telefonunu TanıtacakNubia Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıtacak

Nubia X çok farklı olabilir 

Elde edilen bilgilere göre Nubia X’te ön ve arka olmak üzere iki ekrandan oluşuyor. Arka tarafta çift kameranın altına konumlandırılan arka ekran,  oldukça büyük durumda. Öyle ki öndeki ekran 6.26 inç büyüklüğünde olurken arka taraftaki ekran oldukça büyük sayılabilecek 5.1 inç boyutunda. AMOLED desteği bulunan ekranlar nedeniyle telefondaki kalınlık ise 8.6mm’e kadar artmış durumda.  

Telefonda yer alan çift ekranın özellikle pil ömrüne nasıl bir etki yapacağı merak edilirken, telefon hakkında çok fazla detay ve iddia gündeme geliyor.

Nubia Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıtacak


Tam ekranlı Nubia Z18, rekor mu deniyor?Tam ekranlı Nubia Z18, rekor mu deniyor?
Tasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 TanıtıldıTasarımıyla büyülüyen ZTE Nubia Z18 Tanıtıldı

ZTE Nubia Z9 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ