Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yıl sonuna doğru yaklaşırken artık üretici akıllı telefon firmalarının yeni modellerine dair sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise Samsung’un 2019 amiral gemisi olacak olan Galaxy Note 10 cihazına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Galaxy S10 serisi ile beraber 2019’un iddialı isimlerinden olan Galaxy Note 10 modelinin ekran boyutuna dair detaylar belli oldu. Henüz Galaxy Note 9 serisi yeni olan şirketin yeni yıl ile beraber sunacağı amiral gemisi modellerine dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Güney Koreli şirket Samsung, her yıl olduğu gibi 2019’da da oldukça iddialı özelliklere sahip cihazlarını görücüye çıkartacaklar.

Galaxy Note 10 Ekranı Büyüyecek

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda EdiliyorGalaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

Bu noktada Samsung’un yeni Galaxy S10 modeli ile beraber yeni Note 10 cihazında da büyük bir ekran göreceğiz. Bu kapsamda Galaxy Note 10’da yer alacak olan ekranın 6.44 inç bir büyüklüğe sahip olarak geleceği ddia edilirken, Galaxy S10 serisinin ise Galaxy Note 9 ile benzer bir ekran büyüklüğüne sahip olması bekleniyor. Bu kapsamda Galaxy S serisinin ekran büyümesinin Note serisi ile beraber gerçekleceği ifade ediliyor. Ayrıca ortaya çıkan sızıntılara göre şirket Samsung Display üzerinden 6.66 inçlik paneller sipariş ettiği belli olmuştu. Bu noktada ise 6.44 inçlik yüksek özelliklere sahip bir ekran üzerinde çalışıldığı anlamına geliyor.

Galaxy Note 10 ekranı için bilinenler bu kadar olurken cihazın henüz prototip aşamasında olduğu biliniyor. Henüz 1 yıllık bir süresi olan Note 10’un çıkış tarihi, bu noktada cihazın çok daha çeşitli yeniliklere sahip beklentilerin olduğu biliniyor. Galaxy S8 ve Galaxy S9 modellerinde benzer bir ekran boyu ve kasa tercihi yapan şirket bu noktada Note 8 ve Note 9 için de benzer bir yol izledi ve birbirlerine yakın ekranlar üretti. Ancak S10 ve Note 10 modelleri ile beraber ekranın büyümesi ve kasa tarafında da değişikliklere gidilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Büyüyecek olan ekranlar ile beraber ekran oranlarında da farklılıklar yaşanması bekleniyor. Bu noktada 18.5:9 görünümü yerine yeni cihazların 19.9 ekran ile gelmesi bekleniyor.



PAYLAŞ