Airdroid ile Android Cihazı PC'den Kontrol Edin! (Video) - Haberler - indir.com

Airdroid ile Android Cihazı PC'den Kontrol Edin! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Airdroid, Android telefonunu Windows veya Mac bilgisayarı üzerinden ya da web'den kontrol etmek isteyenler için geliştirilmiş ücretsiz bir uzaktan kontrol uygulamasıdır. Telefonunuzun neredeyse tüm fonksiyonlarını bu uygulama ile masaüstünden yönetebilirsiniz.

Android cihazınızı Windows ya da Mac bilgisayarınız üzerinden kontrol etmenizi sağlayan Airdroid ile telefonunuza gelen çağrı, SMS ve bildirimleri görebilir, fotoğraf, müzik, video ve diğer dosyalarınızı transfer edebilirsiniz.

Airdroid

Telefonunuzun kamerasını da yönetmenizi sağlayan uygulama ayrıca URL açma gibi daha pek çok fonksiyonu bilgisayarınız üzerinden kontrol etmenize imkan tanıyor.

AirMirror adlı bir özelliğini de içerisinde barındıran Airdroid, bu özellik sayesinde Android telefonunuzda yüklü olan WhatsApp, Line, WeChat, Kakao ve diğer uygulamaları bilgisayarınızda kullanabiliyorsunuz. Ancak bu özellik sadece Airdroid'in yerleşik olduğu cihazlarda kullanılabiliyor. Üreticinin yaptığı açıklamaya göre; uygulamanın bütün Android cihazlarda kurulu gelmesi için çalışıldığı belirtiliyor.

AirMirror

Airdroid'i kullanmak için uygulamanın hem Android cihazınızda hem de masaüstü bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor. Veri kısıtlamalı olarak ücretsiz kullanabileceğiniz uygulamayı, kısıtlamasız olarak kullanmak isterseniz aylık 2 dolar ücret ödemeniz gerekiyor.

Airdroid Android uygulamasıyla Windows ve Mac yazılımlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada bulunan AirMirror özelliği tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Airdroid - AirMirror Tanıtım Videosu


PAYLAŞ