2019'un en iyi Android mesajlaşma uygulamaları! - Haberler - indir.com

2019'un en iyi Android mesajlaşma uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-20 16:50:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni yıla girmemiz ile beraber geçtiğimiz yıl içerisinde en çok tercih edilen uygulamalar hakkında çeşitli listeler ortaya çıktı. Bunlardan biri de 2019 yılında en çok indirilen mesajlaşma uygulamalarıdır. Mobil cihazların gelişmesi ile beraber kullanılan uygulamalar da her geçen gün artış gösterdi. Bunlardan en önemlileri de elbette ki mesajlaşma uygulamalarıdır. 2019 yılının en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

2019 yılının en çok indirilen mesajlaşma uygulamaları

BiP Messenger

Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan ve kullanıcıların beğenisini kazanan BiP Messenger mobil uygulaması hem iOS hem de Android platformunda kullanılan kaliteli bir mesajlaşma uygulamasıdır. BiP Messenger, Türk mühendisler tarafından geliştirilmiş olup kullanıcıların sesli, görüntülü ve yazılı bir şekilde iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla geliştirildi. 10 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan bu kaliteli mobil uygulama akıllı cihazınızda olduğundan çok daha az bir alan kaplayacak ve kullanım esnasında herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçiyor. BiP Messenger uygulamasının en sevilen özelliklerinden biri de çeviri sunuyor olmasıdır. Uygulamanın çeviri özelliği sayesinde her dilde mesajlaşma imkanı elde edebilirsiniz. 

Discord

Yazılı, görüntülü, videolu ve aynı zamanda sesli iletişim kurmanız konusunda mobil cihazınızda bulunduracağınız Discord mobil uygulaması da geçtiğimiz yılın en çok indirilen uygulamalarından biridir. Bunun yanı sıra aynı zamanda videolu oyun toplulukları için tasarlanmış olan tescilli bir ücretsiz VıIP uygulaması ve dijital dağıtım platformu olarak da adlandırılan Discord uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Line

Japonya merkezli olan Line mobil uygulaması Line Corporatio0n tarafından geliştirildi. Eğlenceli içerikleri ile kullanıcılara farklı bir mesajlaşma alanı sunan Line ücretsiz yazılı ve sesli arama özelliğine sahip olurken aynı zamanda grup sohbetleri de sunuyor. 

Viber Messenger

Dünyanın her yerinden kullanıcılar ile iletişim kurmanızı sağlayan Viber Messenger uygulamasını ücretsiz olarak akıllı cihazınızda kullanabilirsiniz. Eğlenceli çıkarmalar, emojiler ve daha bir çok içerik sunan Viber Messenger uygulamasını hem Android hem de iOS cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Google Hangouts

Adından da anlayacağınız üzere Google tarafından geliştirilmiş olan Google Hangouts, anında mesajlaşma ve görüntülü konuşma platformudur. 15 Mayıs 2013'te yayımlanan program üç mesajlaşma servisinin yerini almıştır. Ayrıca Google, Hangouts'un Google Voice servisinin geleceği olarak tasarlandığını bildirmiştir.

Signal Private Messenger

Ücretsiz herkese açık bir kaynak sunan Signal Private Messenger mobil uygulaması bir Signal yazılımıdır. iOS ve Android cihazlar için şifreli telefon görüşmeleri sağlayan ve aynı zamanda yazılı hizmette sunan Signal Private Messenger uygulamasını akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Silent

Hem yazılım hem de donanımsal olarak hizmet sunan Silent, denkler arası şifreleme özelliği sayesinde (P2P) ve IP üzerinden ses gönderisi (Voice over IP- VOIP ) için ZRTP'yi kullanıyor. Şirket, Blackphone ile dünyanın özel tasarımlı ilk akıllı telefonunu ürettiğini belirtiyor. Uygulamayı hem Android hem de iOS cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ