Pandemi döneminde ön plana çıkan Zoom, gücünü kaybetmeye başladı. İşte uygulama ile ilgili detaylar.

Koranavirüs pandemisinin dünyanın her yerini etkisi altına aldığı dönemlerde, yaşamsal alışkanlıklarımızın hepsi değişti. Özellikle de evden çalışma sisteminin ortaya çıkmasına ve gelişmesine neden oldu. Pandeminin tüm dünyayı sardığı dönemlerde uygulanan karantina süreci evden çalışma ve eğitim prensibini ortaya çıkardı. Özellikle iş ve eğitim alışkanlıklarının değişmesiyle beraber çeşitli mobil uygulamalar için adeta altın çağ dönemi başladı. Özellikle de Zoom uygulaması, pandemi döneminin yıldızı parlayanları arasında yer alıyordu.

Pandemi döneminde hisse fiyatları adeta tavan yapan Zoom, son dönemlerde büyük bir düşüş yaşıyor. Videolu konferans gerçekleştirme platformunun hisse senetleri son zamanlarda neredeyse %90 oranında değer kaybı yaşadı. Amerika merkezli video konferans platformu Zoom, koronavirüs poandemisinin en çok hissedildiği aylardan Ekim 2020’de hisse fiyatları açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı. Reuters tarafından yapılan haberlere göre Zoom’un hisseleri o tarihten bu ayan neredeyse %90 oranında düşüş yaşadı.

Zoom, yeni kapılar açmaya çalışıyor

zoom pandemi donemindeki gucunu kaybetti

Videolu konferans uygulaması Zoom’un hisseleri 2020 yılının son aylarında 478 dolar ile zirve seviyeye ulaşmıştı ancak şu anda ise 73.4 dolardan işlem görmeye başladı. Pandemi süreci son bulduğundan bu yana şirket, yeni alanlarda etkin olmaya çalışıyor. Bu noktada bulut tabanlı çağrı hizmeti Zoom Phone ve konferans barındırma hizmeti Zoom Rooms gibi yeni hizmetler üzerine çalışmaya başladı. Zoom, bu sayede farklı çalışmalara odaklanmaya başladı.

En iyi vlog telefonu HONOR 70 neler sunuyor?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir