Honor, vlog çekmeyi sevenler için en iyi vlog telefonu olarak adlandırdığı Honor 70’i öne çıkarıyor.  Peki, Honor 70 kullanıcılara neler sunuyor? İşte detaylar.

Honor tarafından yapılan tanıtımlarda kullanıcıların vlog çekimleri için işleri kolaylaştıracak özelliklerle donatılan Honor 70 duyuruldu. Mobil fotoğrafçılık ve video odaklı olarak geliştirilen yeni telefon modelinde kullanıcılar etkileyici kamera performansı ile çok daha başarılı çalışmalara imza atabilir. Şirket tarafından en iyi vlog telefonu olarak tanımlanması ise beklentileri arttırmış durumda. Peki Honor 70 neler sunuyor?

Honor 70 en iyi vlog telefonu olabilir mi?

En iyi vlog telefonu
Honor 70 en iyi vlog telefonu olabilir mi?

Solo Cut gibi özel modlar, multi video çekimleri yeni modelin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Kullanıcıların video çekimi sırasında otomatik olarak takip edilmesini sağlayan Honor, böylece işleri kolaylaştırıyor. Akıllı portre izleme teknolojisinin bulunduğu telefonlarda, özellik ayarlandıktan sonra kullanıcı daha fazla ön plana alınıyor. Üstelik çift kayıt teknolojisi gibi farklı teknolojiler ile kurgu aşamasında kullanıcıların aynı sahneyi farklı şekilde yansıtması da sağlanıyor. 

Kamera ve video performansının artırılması adına yüksek sensör ve kamera modüllerini kullanan şirket, yazılım desteği ile birlikte pek çok telefonda mevcut olmayan bir deneyimi sunmayı başarmış durumda.

Honor 70 teknik özellikleri

Kamera performansının yanı sıra teknik özelliklerde ise öne çıkan donanımlar şöyle;

  • Sony IMX800 sensörü
  • Makro kamerası
  • 50 MP 122° Ultra Geniş açı kamera
  • 2 MP derinlik kamerası

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir