İş dünyasının en başarılı uygulamalarından biri olan Zoom, pandemi sonrası iş yaşamı değişikliklerini hızlandırıyor, çalışanları yeni dönemlere adapte ediyor ve hibrit çalışma sistemlerine en sorunsuz geçişi sağlıyor.

2021’de şirket, ofise güvenli bir dönüş düzenlerken üretkenliğe katkıda bulunurken uzaktaki çalışanların bağlantı kurmasını kolaylaştırmaya çalıştığı için büyük bir zorlukla karşı karşıya kaldı. Zoom Video iletişim, Inc. Kullanıcılara yeni çalışma ortamlarında başarılı olmak için ihtiyaç duydukları çözümleri ve özellikleri sağlayarak yıl boyunca bu zorlukların üstesinden geldi.

Zoom, yakın zamanda piyasaya sürülen ve yakın zamanda piyasaya sürülen yeniliklerle iş akışlarını düzene sokmayı ve düzene koymayı ve süreçleri basitleştirmeyi planlıyor. Bu amaca yönelik yenilikler şunlardır:

Huddle View

Huddle View özelliği sanal olarak çalışmak zorunda kalan ekiplere tıpkı canlı ortamda olduğu bağlantıda olma hissi vermek adına potansiyel olarak görsel bir kanal düzeni sağlayan önemli bir özelliktir. 

Zoom Events Sahne Arkası

Panelistlere ve prodüksiyon ekiplerine canlı yayınlardan önce sohbet edebilecekleri, etkinlikleri takip edebilecekleri ve fikir alışverişinde bulunacakları alan sağlayan Zoom’un yeni kamera arkası özelliği, sanal ortamlar için de yeşil alan sağlıyor. ..

Zoom Beyaz Tahta (Yeni)

Birçok yenilikle desteklenen Zoom Beyaz Tahta, ofisten veya uzaktan çalışan katılımcıların herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde, bir toplantı planlamak zorunda kalmadan dijital bir beyaz tahta üzerinde gerçek zamanlı olarak buluşmasına olanak tanır. Bu yeni özellik dizüstü bilgisayarlarda, toplantı odalarında, mobil cihazlarda veya Zoom for Home cihazınızda Zoom Meetings’in çalıştığı her yerde kullanılabilir.

Yakınlaştırma Widget’ı

Ekiplerle bağlantı kurmak ve iş akışlarını kolaylaştırmak için tasarlanan Zoom Widget, toplantı katılımcılarının zaman ve beklentileri yönetmesine ve ekip arkadaşlarını bilgilendirmesine yardımcı olur.

Zoom Mobil Uygulaması ve Web Semineri

2021’in başlarında Zoom masaüstü konferans yeteneklerini ekleyen ZoomApps, artık mobil cihazlarda ve web sitelerinde kullanılabilir. Bu özellik, toplantılarda ve web sitelerinde çalışırken mobil cihazlarda kullanılan favori uygulamalarınızı kullanmanızı sağlar.

Zoom kullanıcı sayısında sert düşüş yaşandı

Video Katılım Merkezi

Zoom Video Katılım Merkezi, eğitim kurumlarının yapılandırılmış, kapsamlı bir sanal ortamda profesyonelleri ve müşterileri video aracılığıyla birbirine bağlayarak güvenilir etkileşimler geliştirmelerini sağlayan harika deneyimler oluşturmasını sağlar.

Gelişmiş çeviri ve transkripsiyon

Zoom toplantıları, gerçek zamanlı ve otomatik çeviri ve canlı deşifre ile entegre edilmiştir. Aynı zamanda, platformun çeviri yetenekleri, birkaç dil desteğiyle daha da geliştirildi.

Zoom’un yeni özellikleriyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir