Baby Shark Dance video YouTube platformu üzerinden en çok izlenilen rekoru kırarken toplam izleme sayısı anlamından da internet tarihinde yerini aldı. Baby Shark hızla daha fazla seyredilmeye devam ediyor. 

2016 yılında yayınlandığı günden bu yana özellikle de çocukların dikkatini çekmeyi başaran, pek çok yapımı veya kopyası internete yüklenen Baby Shark Dance videosu rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. Baby Shark, YouTube üzerinde 10 milyar izlenme rakamını elde eden ilk video oldu. 

Baby Shark Dance rekor kırdı

10 6

Pinkfong adlı Güney Kore girişimi tarafından hazırlanan Baby Shark, animasyon ve gerçek oyuncu karışımı bir videodur. Video içerisinde iki çocuk, genellikle DuDuDuDu şeklinde nakaratı olan bir şarkıyı seslendiriyor. İlk olarak 2015 yılında YouTube’da yerini alan bu video 2016 yılında yeni bir melodi ile baştan yaratıldı. Melodinin her geçen gün popülerleşmesi sayesinde Baby Shark Dance videosunun 11 dilde 100 farklı versiyonu hazırlandı. Aynı zamanda bir single da Spotify, Apple Music gibi platformlarda da yerini aldı ve Billboard listelerinde de yerini almayı başardı. 

Tesla otomobiller ile kripto madencilik çalışmaları yapıldı

Her nesle hitap eden bir müzik olması sebebiyle çocuklar arasında popülerliği hiç son bulmayan Baby Shark bu hafta 10 milyar indirme rakamının üzerine çıkarak YouTube üzerinde en çok seyredilen video olma özelliğini elde etti. Baby Shark’a en yakın video ise 7.7 milyar izleme ile Despacito olurken yine bir çocuk şarkısı Johny Johny Yes Papa da 6.1 milyar izlenme rakamına sahiptir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir