Microsoft Windows için tamamen yenilediği Outlook uygulamasının tüm kullanıcılar tarafından test edilebileceğini duyurdu.

Microsoft, Mayıs ayında yenilenecek Outlook için ilk sürümü yayınladığında konu ile ilgili detayları aktarmıştı. Mayıs ayında pek çok eksiği olan ve güncellemeleri devam eden Outlook uygulamasında önemli bir aşama geride bırakıldı. Bu bakımdan yeni Outlook uygulaması, erken erişim ile test etmek isteyen kullanıcılara açıldı.

Microsoft Outlook’un mobil sürümünde daha çok reklam yer alacak

Yenilenen Outlook neler sunuyor?

yenilenen outlook test icin tum kullanicilara acildi

Yeni Outlook, web uygulamasını (Outlook.com olarak da bilinir) temel alıyor. Bugünden itibaren Office Insider programındaki herkes yeni Outlook’u Windows’ta deneyebilir. Uygulamada “Yeni Outlook” adında bir düğmeye yer veren Microsoft, böylece yeni sürüme hızlı bir şekilde geçiş yapılmasına imkan tanıyor.

Kullanıcılar herhangi bir veri kaybı olmaksızın yeni sürüme geçiş yapabilecek. Kişisel Microsoft hesapları ile test edilebilecek olan uygulamada basitleştirilmiş yeni düzenler, dinamik sütun genişlikleri dikkat çekiyor. Üstelik Microsoft 3. taraf e-posta hesapları, çevrimdışı mod, içe aktarma, klasör arama gibi pek çok özelliği de kısa süre içerisinde yenilenen Outlook uygulamasına ekleyecek.

Android için Microsoft Outlook indir

iOS için Microsoft Outlook indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir