2020 yılında duyurulan ikinci nesil iPhone SE modellerinin üçüncü nesli çok yakında piyasaya çıkacak. İşte yeni iPhone SE hakkında ortaya çıkan bilgiler;

Apple, 2021’de yeni iPhone 13 serisini duyurdu ancak yeni bir SE modeli duyurmadı ancak bu cihazı 2022’de duyuracak. 2016 yılında ilk iPhone SE’yi duyuran ve iPhone 5’lerin tasarımını iPhone 6 donanımına entegre eden üretici, dört yılın sonunda ikinci nesil SE’yi duyurmuştu. Apple bu modelde iPhone 8’in tasarımından yola çıkarak kullanıcılara iPhone 11 serisi donanımlarıyla kullanıcılarını etkilemeyi başarmıştı. Bu serinin en büyük avantajlarından biri uygun fiyatının yanı sıra eski iPhone tasarımını benimseyip bundan vazgeçmek istemeyen kullanıcılara yönelik olması.

İki senedir SE modeli tanıtmayan şirketin bu yıl iPhone SE’nin üçüncü neslini duyuracak olması kullanıcılar açısından oldukça heyecan verici. Seriye ait sızıntılarla birlikte cihazın çıkış tarihi de netleşiyor.

Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young tarafından paylaşılan bir tweet’te, yeni ekran modelleri üretmeye başlayacağını söyledi.

iPhone SE 5G (2022) Mayıs ayına kadar piyasaya sürülecek

Apple, 5G’yi destekleyen üçüncü nesil bir iPhone SE’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve nihayet kesin bir tarih ortaya çıktı. Roth Young tarafından paylaşılan bir tweet şirketin iPhone SE 5G için yeni bir ekran üzerinde çalıştığı iddialarını gündeme getirdi.

iPhone Se 3’ün tasarımı neye benzeyecek?

DSCC CEO’suna göre, Apple yeni SE 5G (2022) için ekran üretimine bu ay başladı. Roth Young’a göre ekran üretiminden kısa bir süre sonra seri üretime geçecek olan şirket, Mart ayında tam anlamıyla hazır olacak.

Apple’ın yeni lansmanı Mart, Nisan veya Mayıs aylarında başlayacak. Yeni model 4.7 inçlik ekrana ev sahipliği yapacak ve iPhone 13 serisinde olduğu gibi Apple A15 Bionic çipten güç alacak.


Yeni SE5G (2022) hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce arama başarılı olacak mı? Bütçenize uygun olursa bu modeli satın almayı düşünür müsünüz_

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir