Geçen yılın başlarında çıkan haberlere göre yeni nesil iPhone SE daha modern bir görünüme sahip olacak. Ancak son haberler başka bir durumu gösteriyor. Yeni sızıntılar iPhone SE 3 olarak bilinen telefon tasarımının 2017 iPhone 8’e benzediği söyleniyor.

Bugünlerde neredeyse tüm telefonlar “tam ekran” yaklaşımını kullanıyor ve bu tasarım “eskimiş” olarak tanımlanabilir. Ancak bir iPhone SE 3 satın almaya çalışıyorsanız, umurunuzda değil. Uygun fiyatlı bir iPhone deneyimi isteyenlerin tercihi olması beklenen iPhone SE3’ün de 5G’yi istikrarlı bir şekilde desteklediği görülüyor.

iPhone Se 3’ün tasarımı detaylanıyor

iPhone SE’nin Apple’ın ürün portföyünde “özel” bir konuma sahip olduğunu söylemek kolay. Diğer iPhone’lardan farklı olarak her yıl güncellenmeyen cep telefonu tasarımı son modellerin bayrağını taşıyor. Teknik bileşenlerin durumu değişiyor.

Apple, iPhone SE’de yerleşik olarak bulunan en yeni işlemciye sahiptir, bu nedenle en yeni iPhone deneyimini sağlayan ayrıntıları göz ardı edemezsiniz. iPhone SE 3 için herhangi bir değişiklik beklenmiyor ancak Apple, iPhone SE 4 için beklenen modern tasarımı sunacak. Telefonun tasarım olarak iPhone XR ve iPhone 11 gibi modellere daha yakın olduğu söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir