Yemeksepeti, esnaftan alışveriş yapmanızı sağlayan Mahalle özelliğini semt pazarlarına ekliyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, evinde otururken pazar alışverişlerini zaman kaybetmeden yapabilecekler.

Türkiye’de hızlı ticaret alanının öncülerinden biri olan Yemeksepeti, Ekim 2021’de direk olarak esnaflardan alışveriş yapmayı kolaylaştıran Yemeksepeti Mahalle hizmetini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bugüne kadar manav, kasap, market, petshop ve kozmetik gibi daha pek çok kategori kapsamında alışveriş imkanı sunan platform, rakiplerinden farklı olarak bir kategoride daha hizmet verecek. Yemeksepeti, Mahalle özelliğine sem pazarlarını da ekledi. Söz konusu bu yenilik ile beraber kullanıcılar, mobil cihazlarından pazara gitmeye gerek kalmadan kolaylıkla alışverişlerini yapabilecekler. Yeni hizmet şu an için İstanbul’da 38 ve İzmir’de ise 33 semt pazarında kullanılacak. Pazarlarda toplamda 138 tezgahtan alışveriş yapmak mümkün olacak.

yemeksepeti mahalle pazarindan alisveris yapma imkani sunuyor

Her gün en az 1 semt pazarından alışveriş yapabilirsiniz

Yemeksepeti, yeni özelliğini haftanın her günü en az 1 semt pazarında aktif olacak şekilde kullanıma sundu. Proje kapsamında pazarlarda günlük olarak ortalama 4-5 tezgah üzerinden sipariş vermek mümkün olacak. Ancak belirtmek gerekir ki bu sayı bölgelere göre farklılık gösterebilir.

Intel 100 kat performans artışı sağladı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir