Xiaomi Band 7 Pro’nun resmi olarak tanıtımı gerçekleşti. Ülkemizde de sevilerek kullanılan bu akıllı bileklik serisinin yeni modeli uzun zamandır heyecanla bekleniyordu.

Dün yapılan lasnman ile beraber Xiaomi 12S ailesİnin tanıtımı yapıldı. Xiaomi, her lansmanında olduğu gibi bu lansmanında da yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

Xiaomi Band 7 Pro hangi özelliklere sahip?

Xiaomi Band 7 Pro 1.64 inçlik ekran üzerine kurulan Xiaomi Band 7 Pro, ekranında Amoled ve 326 PPI piksel yoğunluğuna sahiptir. Cihaza ortam ışığı sensörü eklenmiş olup, aynı zamanda daha kararlı otomatik parlaklık görmek mümkün olacak. Söz konusu bu cihazda, Her Zaman Açık Ekran (Always on Display) özelliği yer alıyor. Bataryadan söz etmek gerekirse bileklik 235 mAh’lik bir bataryaya sahiptir. Buna ek olarak aynı zamanda GPS yer alıyor. Esasında cihaz GPS, GLONASS, Galileo, Beidou ve QZSS’yi destekliyor.

Band 7 Pro, hafif uyku, derin uyku ve REM uykusu gibi üç farklı aşamada uyku takibi yapabiliyor. Bunun yanı sıra nabız takibi, SPO2 takibi gibi özelliklerde yer alıyor. Bileklik 117 farklı spor modunun yanı sıra 10 adet koşu sahası haritası ile beraber geliyor. Spor modu arasında yüzme de yer alıyor. 5 ATM seviyesine kadar su geçirmeyen Band 7 Pro, tam olarak 50 metreye kadar derinde kullanılabilir. Bu yeni cihazın, klasik renk ve deri dokulu iki özel kordonu bulunuyor. Bu özel kordonlar, Van Gogh Yeşili ve Monet Grisi şeklinde tasarlanmıştır. 

Xiaomi Band 7 Pro’nun fiyat etiketi

Xiaomi Band 7, 800 TL fiyat etiketiyle raflarda yer alıyor. Xiaomi Band 7 Pro, ise şu an henüz Türkiye’ye gelmedi. Lansmanda, Çin fiyatı 400 Çin Yuanı (60 Dolar / 57 Euro / 4,700 Hindistan Rupisi) şeklinde açıklandı.

Xbox Game Pass Temmuz ayı oyunları açıklandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir