Xiaomi 12 serisi için uzun bir zamandır bir Xiaomi 12 Ultra seçeneği de gündemde yer alıyor. Söz konusu model için gövde tipi de gündemde yer aldı. Xiaomi 12 serisi, şu an 12X, 12 ve 12 Pro modellerinden oluşuyor. Söz konusu bu modellerin en üstünde ileride Xiaomi 12 Ultra modeli de dahil edilecek ve son bilgilere bakılırsa cihaz, deri, cam ve seramik olmak üzere üç farklı arka gövde tipiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Aktarıldığı üzere cam versiyon için pek çok farklı renkte sunulacak. Seramik seçenek için yalnızca siyah ve beyaz renkler sunulacak. Deri seçenek için ise farklı renklerin de sunulması bekleniyor. Bilindiği üzere model resmi olarak mayıs ayı içerisinde tanıtılacak. Söz konusu bu amiral gemisi resmi olarak mayıs ayında tanıtılacak. Bu amiral gemisinin ilk aşamasında ise yalnızca Çin pazarına özel olacağını belirten kaynaklar, telefon için genel olarak beklentisini de artırmış durumdadır. Bu model özellikle de kamera noktasında oldukça iddialı görünüyor. Elde edilen son bilgilere göre ise cihazın ana kamera sensörü Sony’den geliyor. Burada ise spesifik bir şekilde 1/1.1 inç boyutunda 50 megapiksellik Exmor IMX800 sensörün kullanılacağı dile getiriliyor.

9

Boyut olarak ise büyük bir sensör, söylendiği üzere oldukça yüksek bir fotoğraf kalitesi sunuyor. Daha önce de sızdırıldığı üzere arkasında büyük bir yuvarlak formlu kamera modülü olacak olan 12 Ultra, büyük ihtimalle burada bir periskop kamera ile çok yüksek zoom özelliğine sahip olacak. Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alacağı düşünüleceği 12 Ultra, 4.900 mAh pil üzerine kuruluyor ve bu noktada 120W hızlı şarj desteği olacağı belirtiliyor. Bu konu ile ilgili bir ilke imza atmayacak olan cihaz, 6,73 inç 120 Hz 2K E5 AMOLED ekran üzerine kurulabilir. Kamera sisteminde Leica imzasının olması beklenen Xiaomi 12 Ultra, bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Xiaomi’nin yeni yıldaki en güçlü amiral gemisi olmayabilir. Bu telefonun Türkiye satışı ise büyük ihtimalle yakında sunulmayacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

Vivo X Note modelinin renkleri belli oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir