11 Nisan tarihinde Çin’de Vivo X Note modelini tanıtacak olan Vivo’nun yeni modelinin renkleri ortaya çıktı. Premium amiral gemisi olarak planlanan yeni model, lansman öncesinde online mağazalarda görüldü. JD ve Tmall adlı satış sitelerinde yer alan telefonda Vivo X Note modelinin nasıl görüneceği ve hangi renkler ile piyasada yer alacağı ortaya çıktı. 

Vivo X Note renkleri belli oldu

Paylaşılan ekran görüntülerine göre telefon gri, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bazı kaynaklarda ise bu üç renge turuncu renginin eklenebileceği belirtiliyor. Ancak herhangi bir görsel paylaşılmış değil. Bu nedenle paylaşılan ilk görsellerde yer alan 3 renk ile cihazın piyasaya çıkması bekleniyor. Üç rengi gösteren sızıntı ise şöyle; 

Vivo X Note colors
Vivo X Note için sızdırılan görsel

Vivo X Note özellikleri neler?

Renklerinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntılarda telefonda yer alacak özelliklere de yer verilmişti. Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 7 inçlik bir AMOLED ekranıyla fark yaratacak olan cihazda, ekran altı parmak izi tarayıcısı kullanılacak. Premium segmentte yer alan tüm teknolojilere yer vermeye çalışan Vivo, yeni modeli ile yüksek satış rakamlarına ulaşabileceğinin sinyallerini şimdiden veriyor.

Cihazda dikkat çeken bir diğer özellik ise kavisli kenarlar. Çok daha başarılı ve göze hoş gelen bir görünüme yer verilen cihaz, Vivo’nun bugüne kadar piyasaya sunmuş olduğu en iddialı telefon modellerinden birisi olabilir. 

İşlemci cephesinde Snapdragon 8 Gen 1 modeli yer alıyor. Telefonun 8 GB RAM + 256 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama gibi seçeneklerle gelmesi muhtemel. 80W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil,  50W kablosuz şarj desteği, 50 megapiksel Samsung S5KGN1 birincil kamera, 48 megapiksel Sony IMX598 lens, 12 megapiksel Sony IMX663 lens ve 5x yakınlaştırmalı 8 megapiksel OV08A10 kamera cihazda yer alacak diğer özellikler arasında. Telefonların özellikleri, sızıntı ile birlikte beğeni çekti.

Tüm özellikleri ile oldukça çeken model için gözler 11 Nisan’a çevrilmiş durumda. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir