2022 yılının ikinci yarısında Avrupa pazarında piyasaya sürülmesi beklenen bu amiral gemisi Xiaomi 12 Ultra’nın 1.000 euro başlangıç fiyatına sahip olacağı açıklandı. 

Çin’in başarılı üreticilerinden Xiaomi, geçtiğimiz yılın son aylarında Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12X olmak üzere üç farklı akıllı cep telefonun tanıtımını gerçekleştirmişti. Şirket şimdi ise seriye Xiaomi 12 Ultra adlı yeni bir model daha eklemek üzere hazırlıklara başladı. Fakat çıkış tarihi şu an için kesinlik kazanmış değildir. Çin merkezli sosyal platform Weibo da söz konusu bu akıllı cep telefonla ilgili bazı detaylar ortaya attı. Şirkete yakın olmasıyla bilinen kaynaklar söz konusu akıllı cihazın 2022 yılının ikinci yarısında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Xiaomi 12 Ultra, Pro versiyonundan daha gelişmiş düzeyde ve daha yüksek fiyatlı bir akıllı cep telefon olacak. 

17 2

Snapdragon 8 Gen 2 hakkında iddialar var

Söz konusu bu yeni model sadece Çin değil aynı zamanda Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak. Söylentilere bakıldığında ise Xiaomi 12 Ultra, üst düzey Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin daha da gelişmiş bir versiyonu olacak sunulacak. TSMC tarafından üretimi sağlanacak olan bu işlemci, Snapdragon 8 Gen 1 Plus veya Snapdragon 8 Gen 2 olarak anılıyor.

Sosyal medya fenomenleri Rekabet Kurulu’nun gözetiminde

Söz konusu bu yeni amiral gemisi akıllı cep telefonun 5x optik zoom özellikli periskop kamera özelliğine sahip olacağına dair çeşitli bilgiler vardır. Xiaomi 12 Ultra’nın Çin pazarında 6.000 yuandan (940 dolar) başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı dile getiriliyor. Avrupa etiket fiyatı çok daha yüksek olacak. Bu da potansiyel olarak alıcıların 1.000 euro civarında bir fiyatla karşı karşıya gelmelerine hazırlıklı olmaları gerekir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir