Windows 11 işletim sistemi henüz yeni piyasaya sunuldu. Ancak Microsoft’un son sunumunda yer alan ekran görüntüleri Windows 12 iddialarını gündeme getirdi. İşte detaylar.

Windows 12 işletim sistemi için bugüne kadar Microsoft’tan hiçbir açıklama gelmedi. Windows 11 yeni duyurulduğu için kısa süre içerisinde yeni bir sistemin sunulması beklenmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından yapılan sunumda farklı ekran görüntülerine yer verildi. Bu ekran görüntüleri sonrasında ise Windows 12 iddiaları gündemde yer almaya başladı.

Microsoft Windows 12 ile tüm sorunları çözmeyi hedefliyor

Windows 12 mi yoksa başka bir şey mi?

Etkinlikteki paylaşımlarda ekran görüntüsünün neye ait olduğu bilinmiyor. Ancak bugüne kadar Microsoft sistemlerinde yer almayan bir özelliklere yer verilmiş olması Windows 12 iddialarını güçlendiriyor. Ekran görüntülerinde en çok dikkat çekenlerden birisi yüzer durumdaki başlat menüsü. Sol üst kısımda yer alan hava durumu, sağ tarafta ikonlar ve arama çubuğu dikkat çekiyor.

Windows 12 olduğu düşünülen bu görüntülerin Microsoft tarafından hata ile sunumda paylaşıldığı düşünülüyor. Şu an için net olarak bilinmese de Windows 12 olduğu öne sürülen görüntüler şöyle;

70
69

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir