WhatsApp uygulamasında grup kurma özelliğinin de gelmesi ile birlikte kullanılan hesaplarda pek çok farklı grup oluşmaya başladı. Grupların aktif bir şekilde kullanılması, özellikle sürekli telefonla kontrol eden kişiler için bazı durumlarda zorlayıcı olabiliyor. Bu tür durumlarda ise kişilerin grup üzerinden gelen mesajları engellemesi alternatif bir çözüm. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

WhatsApp’ın mevcut özellikleri dahilinde gruplarda grup üyelerinin mesaj atması engellenerek sadece grup yöneticilerinden gelen mesajlar okunabilmektedir. Bu tip avantajlardan yararlanmak istiyorsanız sizler de aşağıda yer alan adımları takip ederek WhatsApp gruplarındaki grup üyelerinin mesaj gönderme yetkisini telefonunuz için kaldırabilirsiniz.

WhatsApp grup üyelerinin mesaj göndermesini engelleme işlemleri

Instagram’da grup üyelerinin mesaj göndermesini engellemek adına ilk olarak WhatsApp’ta oturum açın. WhatsApp oturumunu açtıktan sonra ise yapmanız gereken işlem hangi grupta engelleme yapmak istiyorsanız o grubu seçmektir.  Daha sonrasında ise grup bilgi ekranına ulaşım sağladıktan sonra burada yer alan grup ayarlarını açın.

2019 01 26 23 31 14 1548534700

Ayarlar bölümünde mesaj gönderme kısmında sadece yöneticiler kısmını işaretleyerek tamama basmanız halinde grupta sadece yöneticiler tarafından gönderilmiş olan mesajlar gösterilmeye başlayacaktır. Bu açıdan yapacağınız bu işlemler ile birlikte grup üyelerinden mesaj almayacak ve sadece yöneticilerin gönderdiği mesajları okuma şansı elde edeceksiniz.

whatsapp grup mesaj ayari 1548534812

Eğer bu işlemleri yaptıktan sonra geri almak istiyorsanız aynı işlemleri tekrarlamanız ve bu sefer işareti kaldırmanız gerekiyor. Böylece sorunsuz bir şekilde uygulamayı kendimize göre ayarlayabilir ve kişisel bir hale getirebilirsiniz. 

Whatsapp’ta Anlık Konum Nasıl Paylaşılır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir