Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp’ın geliştirme aşamasında olduğu yerleşim masaüstü uygulaması resmi olarak beta sürümünden çıktı ve tam sürüm olarak Windows Store üzerinde yayınlandı. Uygulamayı kullanmak için ise artık telefonunuzun internet bağlantısı olmasına gerek kalmıyor.

Mobil cihazların yanı sıra bilgisayar sürümlerinden de erişebildiğimiz mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, önemli bir duyuru yayınladı. Şirketin daha önce yayınlamış olduğu WhatsApp masaüstü sürümü için önemli bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme sayesinde beta sürümden çıkan uygulama tam sürüme geçiş yapmış oldu. Tam sürüm olarak gelen yeni masaüstü uygulaması, tasarımında çok fark yaratmayan yenilikler bulunsa da ara yüz daha sade ve anlaşılır bir temaya büründü.

Windows için WhatsApp indir

WhatsApp masaüstü için önemli yenilik sunuldu

20

WhatsApp Windows sürümünde kullanıcılar artık mesaj göndermek için telefonlarını online tutmak durumunda kalmayacaklar. Kullanıcıları telefonlardan bağımsız olarak rehberindeki kişilere erişecek ve mesaj gönderebilecekler. Yine bu mesajlar telefondan bağımsız olarak eşitlenebilecek. Gelen mesaj bildirimleri de bilgisayara gelebilecek.

WhatsApp silinen mesajlar geri getirilebilecek

Uzun süredir Windows sürümü bulunan WhatsApp için çalışma sistemi farklıydı. Öyle ki WhatsApp Web gibi çalışan bu uygulama akıllı telefonunuzun internete bağlanma gereksinimi istiyordu. Bu sayede ise gelen mesajları ve içerikleri eşitleyebiliyordu. Ancak beta sürümünden çıkan bu uygulama artık tam sürüme erişti ve bu sayede yepyeni halini kazanmış oldu. Yenilik sayesinde telefonunuz internete bağlı olmasa bile bilgisayar üzerinden bağımsız olarak WhatsApp uygulamasını kolay bir şekilde kullanabileceksiniz.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir