iOS ve Android için son WhatsApp beta, grup üye sayısını 512’den 1.024’e çıkardı. Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. İşte detaylar;

Meta ve WhatsApp Türkiye’de sözlü savunma verecek

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için önemli gelişmeler yaşandı. Android ve iOS için uygulamanın yeni beta sürümü, bazı kullanıcıların erişebileceği yeni özelliklerle geldi. Bu yenilik, özellikle büyük gruplar oluşturan kullanıcılar arasında popüler görünüyor.

WhatsApp, 512 kişilik grup oluşturmayı destekliyor. Ancak bu kişi limiti şu an için çoğu grupta yeterli gelmiyor. Bunun farkında olan geliştiriciler birkaç ay önce bir güncelleme yayınlayarak sınırı 512 kişiye çıkarmıştı. Yeni betada ise kulalnıcı sayısı 1.024’e çıkıyor.

WhatsApp’ta daha büyük gruplar oluşturulabilir!

whatsapp grup katilimci sayisini arttiriyor

En son WhatsApp betalarındaki değişiklikler, grup kullanıcı sayısında limite takılanlara destek sağlayacak. Ancak WhatsApp’ta bu özellik için geç kalınmış olabilir. Zira WhatsApp’ın en büyük rakibi Telegram’ın 200.000 kişiye kadar bir grup oluşturmanıza izin veriyor.

WhatsApp, kişi sayısı açısından hala Telegram’ın çok gerisinde. WhatsApp henüz grup yasağı hakkında yorum yapmadı. Bu nedenle, yeni kullanıcı sınırının ne zaman halka açılacağı hakkında henüz bir tarih bilinmiyor. Ancak bu sürecin çok uzun sürmeyeceği tahmin ediliyor. Büyük olasılıkla, kararlı sürüm güncellemesi WhatsApp’taki gruba 1.024 kişi ekleyecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir