WhatsApp aramaları için Wear OS 3’e yeni bir özellik geliyor. Güncelleme sonrasında WhatsApp aramaları akıllı saatlerden yanıtlanabilecek.

WhatsApp’ın arama özeliliğini kullananlar için Wear OS 3 ile yeni özellikler gelecek. Beta sürümlerde testleri başlayan yeni özellik sayesinde kullanıcılar WhatsApp aramalarını doğrudan saatlerden yanıtlayabilecek. Başlangıç aşamasında Galaxy Watch 4 veya 5’te geçerli olacak yeni özellik, ilerleyen dönemlerde tüm Wear OS 3’ü kullanan cihazları kapsayacak.

Artık WhatsApp’tan market alışverişi yapılabilecek

Wear OS 3 ile WhatsApp değişiyor

WhatsApp 2.22.19.11’de görülen ve test edilmeye başlanan özellik, saatlerde yepyeni bir deneyim başlatacak. Gelen aramalarda WhatsApp logosuna yer verilecek ve böylece WhatsApp araması olduğu kolayca ayırt edilebilecek.  Yapılacak değişiklikler Wear OS 3 ile gelecek. WhatsApp’ın akıllı saatler için sunduğu bir yeniliğin olmadığı unutulmamalı.

Yeni özellik şu anda sadece WhatsApp beta kullanıcıları tarafından test edilebiliyor. Erken erişim isteyenler Beta sürümlerine katılabilir. Diğer kullanıcılar ise güncellemenin gelmesini beklemek zorunda.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir