Türkiye’de başarılı bir şekilde ilerleme kat eden firmalardan biri haline gelen Vivo, bugün bir duyuru gerçekleştirdi. Vivo Y21 modelinin Türkiye’de de satışa sunulacağı aktarıldı Konuyla ilgili olarak resmi olarak yapılan açıklamalara göre Vivo, Y serinin en parlak ve en etkili modeli Y21’i ocak ayı içerisinde Türkiye’de satışa sunuyor. İki farklı renk seçeneği ile beraber sunulacak olan bu model için şu an firma tarafından net bir satış fiyatı sunulmadı. 

Hyundai sadece elektrikli araç üreteceğini duyurdu

Vivo Y21’in teknik detayları

Vivo Y21 modeli, 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlük ive 6,51 inç ekran üzerine kurulu olup, kullanıcılar için başarılı bir ekran deneyimi sunuyor. HD Halo Ekran özelliği sayesinde ayrıntıların her birini net bir şekilde ve canlı renkleri görebileceğiniz bir kullanım sunmasının yanı sıra, oyun oynamayı da daha heyecan verici hale getirecek bir deneyim sunuyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon gücünü MediaTek’in Helio P35 işlemci sisteminden alırken aynı zamanda genişletilmiş RAM seçeneği ile de günlük etkileşiminizi sorunsuz ve kolay bir hale getirebilirsiniz. 

4 2

Aynı zamanda 1 TB’a kadar genişletilebilir 64 GB’lık bir depolama alanı ile sunulan Y21 tüm uygulamaları, videoları ve fotoğrafları rahat bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olur. İnci Beyazı ve Metalik Mavi renk seçeneğine sahip olan Vivo Y21 arka kısmında yer alan 13 MP ve 2 MP olmak üzere 2 ayrı kamera özelliği ile beraber gelmesinin yanı sıra kullanıcılara Kişiselleştirilmiş Portre Modu ve Süper HDR gibi yeni bir fotoğraf özelliği de sunuluyor. Son zamanların en moda ince tasarımı üzerine kurulan bu şık telefon, 8,0 mm’lik ince gövdesinde 5000 mAh değerinde güçlü bir pil özelliğine sahiptir. 182 gr ağırlığı ile konfor sağlamak konusunda oldukça kaliteli olan bu cihaz, sade tasarım detayları ve parlayan bir yıldızı andıran renk seçenekleri ile zarif bir kullanım sağlıyor. Vivo’nun son cihazı hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zaman içerisinde daha verimli bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. Bu şekilde cihaz hakkında daha detaylı bilgi elde edilmiş olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir