2021 yılının ilk çeyreğinde ve V23 serisini başlatan Vivo, şimdi ise serinin en güçlü modeli olan Vivo V23 Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni telefon modeli için çalışmalarını sürdüren Vivo telefonun GeekBench’te görülmesiyle birlikte dikkat çekti. 

Vivo V23 Pro özellikleri ortaya çıktı

Vivo V23 Pro için Geekbench çalışmaları sonrasında telefonun pek çok özelliği açığa çıktı. Yapılan ilk incelemelere göre telefonun Vivo V2132 model numarasını taşıdığı görüldü. Bu bakımdan mevcut model numarası üzerinden bundan sonraki süreçte yapılacak tüm çalışmalar, telefon için yeni bir özelliğin daha öğrenilmesini sağlayacak.

679 tek çekirdekli puan ve 2707 çok çekirdekli puan alan telefonda, MediaTek Dimensity 1200 işlemci kullanılıyor. İlk dört çekirdek 2.00 GHz, diğer üç çekirdek 2.60 GHz ve son çekirdek 3.00 GHz saat hızına sahip. Toplamda 8 çekirdeğe sahip bir işlemci ile desteklenecek telefon modeli 8 GB RAM ile iyi bir performans sunabilecek kapasitede. Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihaz için şu ana kadar gelen bilgiler bunlarla sınırlı.

4 Ocak 2022 yıl tarihinde telefonun tanıtılması bekleniyor. Telefonun hangi pazarlarda satışa sunulacağı henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak ilk olarak Tayland’da tanıtılan V23 serisi göz önüne alındığında yine Tayland ve Hindistan odaklı bir takvim takip edilebilir. Ancak telefonun hangi bölgelerde satılacağına yönelik henüz kesin bilgiler bulunmuyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir