Vivo’nun yeni OriginOS Ocean arayüzü, dün resmi olarak piyasaya sürüldü. Yeni özellikler ile desteklenen kullanıcı arayüzü, güçlü gizlilik özellikleri ile dikkat çekti.

Yeni arayüz çalışmasında özellikle ana ekranda yapılan yenilikler tamamen yeni bir tasarımın geliştirildiğini gösteriyor. Ana ekranı kaplayan ve farklı bölmelerde kullanıcıların hızlı bir şekilde telefonda yapacağı işlemlere ulaşmasını sağlayan arayüz, böylece daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Yenilenen tasarımda ise yuvarlak hatların tercih edilmesi son dönemlerin popüler tasarım trendlerine Vivo’nun uyum sağlamasını da kolaylaştırıyor. 

Vivo2

OriginOS Ocean özellikleri neler?

Yenilenen tasarımda kullanıcıların daha fazla tasarıma müdahale edebilmesini sağlayan kişiselleştirme seçeneklerine yer verildi. Simgelerin yeniden tasarlanması, simge boyutunun değiştirilmesi, geçici depolama alanı ve klasör sistemi ilk bakışta dikkat çeken özellikler arasında. Üstelik kontrol merkezi bildirim merkezi, arama ve ekran ara yüzlerinde de çeşitli yenilikler yapan Vivo, her bir panelde özel yeni tasarımları tercih etmiş.

Özel tema seçimleri, minimalist simgeler, gelişmiş renk paletleri ile birlikte kişisel bir telefon arayüzü yaratmak isteyenlere daha fazla seçenek sunan Vivo’nun yeni OriginOS Ocean’ı kullanıcılardan şimdiden tam not almayı başardı. Yeni arayüzde kullanıcılar herhangi bir sayfada ya da uygulamada işlem yaparken, sayfadan ayrılmadan önemli bildirimleri gerçek zamanlı olarak görebilecek. Gizlilik konusunda da pek çok yeniliği kullanıcılara sunarak daha güvenli bir telefon kullanım imkanı sağlayan Vivo, yeni güncellemeler ile bu sürümü desteklemeye devam edecek.

Vivo2 1

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir