Aylardır beklenen Vivo pad sonunda teknik donanım olarak ortaya çıktı. Şirketin ilk tableti hakkında bildiklerimiz şunlar;

Vivo Pad aylardır gündemde ama henüz resmiyet kazanmadı ama sonunda birçok yönden ortaya çıktı. Şirketin BBK Holding bünyesindeki ilk tableti olan ve daha önce donanım olduğu ortaya çıkan ped, şimdi daha ayrıntılı olarak sızdırıldı. İddialı özellikleri ile Vivo Pad rakiplerine göre daha ucuz bir cihaz olabilir.

Piyasadaki Apple iPad, Samsung Galaxy Tab S ve Huawei MatePad serisi ile rekabet etmeyi hedefleyen VivoPad’in şirketin ilk modeli olduğu ve bu cihazlardan daha ucuz olabileceği söyleniyor. Peki Vivo’nun yeni tableti hakkında ne biliyorsunuz?

Vivo Pad bu yılın başlarında duyurulacak

Ortaya çıkan bilgilere göre sektöre üst düzey tabletlerle giriş yapacak olan Vivo, pad modelinde 11 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekran 2560 x 1600 piksel çözünürlük sağlar, ancak 120Hz yenileme hızıyla segment gereksinimlerini karşılar. Panel tarafında net bir iddia yok ancak bu özelliklere sahip bir IPS LCD’nin bu tablet için uygun olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla tabletinizde OLED tabanlı bir panel göreceksiniz.

Vivo Pad, 7nm üretim süreci ile 3.2GHz’e ulaşabilen Snapdragon 870 işlemciden performans alıyor ve performans olarak pek çok kişiyi tatmin edecek seviyede. Tablete güç vermesi beklenen işlemcinin grafik birimi tarafında da agresif olması oyunseverler için de iyi sonuçlar veriyor.

Vivo Y21, yakın Türkiye’de de yerini alacak

Bu yonga seti, Adreno 650 grafik işlemcisi ile donatılmıştır. Vivo Pad’in arka tarafında ise 8.040 mAh kapasiteli pili ve 44W hızlı şarjı destekleyecek 13 megapiksel + 8 megapiksel çift kamera kurulumu yer alıyor. Ön sensör 8 megapiksel çözünürlükte kayıt yapabilir.

Sızıntıya göre tablette parmak izi sensörü yok ancak Vivo, onu güvende tutmak için yüz tanıma özelliği ekleyeceğini söylüyor. Son olarak, aldığımız bilgilerin bir kısmı tabletteki Orijinal OS arayüzüdür.

Yeni Vivo tablet hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Android üreticileri tablet lideri Apple’ı yakalayabilir mi? Siz Vivo’nun bu yeni tabletini satın almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir