Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple’ın üst sınıf cep telefonlarına göre kısmen daha uygun fiyatlı olan akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone SE ailesi, ilk iki modelinde önemli düzeyde bir başarı elde etti. Şimdi ise şirket, bu başarının devam etmesi için iPbone SE 3 akıllı cep telefonunu kullanıcıların beğenisine sunulması için piyasaya sürmek için hazırlıklara başladı. 

Geçtiğimiz günler içerisinde sızıntılar ile bekleyenleri heyecanlandıran Apple’ın uygun fiyat etiketine sahip akıllı cep telefonu olacak olan iPhone SE 3 ile ilgili olarak detaylar aktarıldı. Apple’ın gelecekteki ilkbahar ayları içerisinde gerçekleşmesi beklenen 2022 Apple etkinliği kapsamında tanıtılacak olan ürünlerin iPhone SE 3 ve yeni iPad’ler olduğu söylentilerinin ardından bir yeni söylenti daha ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz hafta elde edilen bilgilere göre Apple, bu yeni ürünleri teknolojinin önemli şehirlerinden Hindistan’da test aşamasına geçtiği belirtildi. Bunun haricinde ise yine geçtiğimiz haftalar içerisinde aktarılan bilgilere göre Apple’ın Eurasia patent platformu üzerinde yayınladığı patentlere dayanılarak iPhone SE ve iPad Air’ın geleceği tahmin ediliyor. Şimdi ise bu söylentilerin arasına bir yenisi daha eklendi. Apple’ın uygun fiyat etiketine sahip olan akıllı cep telefon olması beklenen iPhone SE 3’ün üretimi ile ilgili detaylar aktarıldı. 

Apple, iPhone SE 3 üretimine geçiyor

8 1

Gizchina’dan aktarılan bilgilere bakıldığında Apple’ın uygun fiyat etiketine sahip olan akıllı cep telefon olması beklenen iPhone SE 3’ün üretimine de başlandı. Tanıtımı her geçen gün yaklaşan iPhone SE serisinin üçüncü modeli olarak kullanıcıların da beğenisine sunulacak. Söz edilen akıllı cep telefonun işlemcisi hakkında söz etmek gerekirse muhtemelen A15 Bionic işlemci tercihe dilecek. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılardan yola çıkıldığında; iPhone SE 3’ün geçtiğimiz yıl çıkan modeli ile aynı tasarıma sahip olacak. Bununla beraber cihazın ekranın 4.7 inç olması, Touch ID parmak izi ve arka kısmında da tek bir kamera ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. 

Realme GT Neo 3 Gaming Edition tasarımı sızdırıldı

iPhone SE 3 adlı akıllı cep telefonun sızdırılan fiyat bilgisi ise 300 ila 399 dolar arasında olması bekleniyor. Çıkış tarihinden söz etmek gerekirse, gelecek ayın ikinci haftası ya da son haftası içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulmak adına piyasaya sürülmesi de beklenenler arasındadır. Söz konusu bu akıllı cep telefon serisinin son çıkacak üyesi olan iPhone SE 3’ün diğerlerine farkından bahsetmek gerekirse 5G destekli akıllı cep telefon olacak. Konuyla ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir