Oyun telefonu pazarına girmek için daha hızlı davranan Realme, yeni modeli ile bu alandaki iddiasını artırmak istiyor. Realme GT Neo 3 Gaming Edition olarak adlandırılan yeni model için yapılan sızıntı markanın bu alanda ne kadar iddialı olabileceğini gözler önüne serdi. Yapılan sızıntıda özellikle sırt kısmında güçlü kamera kurulumu ve sarı renkler dikkat çekti.

Twitter’da yaşanan sızıntı sonrası telefonun oyuncuların beklentilerine göre şekillendirildiği ve tasarımıyla da oyun alanıyla uyumun yakalandığı görüldü. MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 9000 işlemcinin kullanılacağı telefon 125W hızlı şarj desteklenecek. Üstelik bu hızlı şarja ek olarak telefonda kullanılacak 5000 mAh kapasiteli batarya, uzun süreli kullanımları kolay hale getirecek.

Realme GT Neo 3 Gaming Edition özellikleri neler olacak?

Geçtiğimiz ay Çin’de benzer bir modelin tanıtımını gerçekleştiren şirket, tek çekirdekli testte 1127 puan, çok çekirdekli testte ise 3355 puan alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni modelin daha üstün özellikler ile geleceği göz önüne alındığında ise daha yüksek test puanları beklenebilir. Tüm bu ayrıntılar ile birlikte cihazın 12 GB RAM ve Android 12 işletim sistemini kullanması bekleniyor.

Bazı kaynaklarda Çin’de piyasaya sürülen modelin küçük değişiklikler ile Realme GT Neo3 Gaming Edition olarak piyasaya sunulmasını ihtimaller dahilinde olduğu belirtildi. Tam olarak detaylar netlik kazanmamış olsa da önümüzdeki günlerde Realme yeni oyuncu telefonu ile ilgili daha fazla detay gündeme gelecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir