Ubisoft ve PlayStation Studios, Elden Ring’in performansını, kullanıcı deneyimini ve grafik tasarımını sosyal medyada eleştirdi.

Ubisoft ve PlayStation Studios’un üç çalışanı oyunu sert bir dille eleştirdi eleştirdi. Elden Ring’in halka yönelik misyonunun kullanıcı deneyimi ve tasarımın iyi olmadığı gündemde. Her şey, Ubisoft UX CEO’su Ahmed Salama’nın Twitter profilini engelleyerek Elden Ring’in 97 metaskorunu eleştiren bir Twitter gönderisiyle başladı.

Geliştiriciler Ubisoft ve Sony, Elden Ring’i eleştiriyor

Dev oyun geliştiricisinden üçü, Elden Ring’in performansına, kullanıcı deneyimine ve görev tasarımına yönelik kamuoyu eleştirilerini dikkate aldı. Sony’ye ait Nixx Software’de grafik programcısı olan Rebecca Fernandez O’Shea, yorumcuların Alden Ring PC’nin grafiklerini, kararlılığını ve performansını önemsemediğini öne sürdü.

Elden Ring, Steam’de en çok satan üçüncü oyun oldu

Horizon Forbidden West misyonu üst düzey tasarımcısı Blake Rebouche’da meslektaşlarına Elden Ring’in görev tasarımını eleştirme noktasında katıldı.

Ancak bu eleştiriler Elden Ring hayranlarını kızdırdı ve sinirlendirdi. Bazı kullanıcılar ise geliştiricileri, diğerleri gibi bir oyun hakkında görüşlerini dile getirmelerinin uygun olduğunu savunarak savundu. Digital Foundry’den Jon Lineman, O’Shea’nın savunmasına yanıt olarak bunu destekledi ve FromSoftware’in teknolojisinin “kusurlu” olduğunu ve “Elden Ring’in neredeyse her sürümünün ciddi performans sorunları” olduğunu belirtti.

The Elden Ring’in performans sorunları, piyasaya sürülmesinden bu yana kullanıcılar tarafından geniş çapta rapor edildi ve hatta FromSoftware bile oyunculardan hatalar için özür diledi.

Elden Ring hakkında inceleme

Açık alanların etkinliklerle dolup taştığı devasa bir dünya. Gelin ve karmaşık ve üç boyutlu bir yapıya sahip devasa bir zindanı keşfedin. yolculuk sırasında Bilinmeyen tehditleri keşfederek ve yenerek başarının memnuniyeti sizi bekliyor. Karakterinizin görünümünü kişiselleştirmenin yanı sıra, donatabileceğiniz herhangi bir silah, zırh ve büyü kombinasyonunu da oluşturabilirsiniz.

Oyun tarzınıza göre kendi karakterinizi oluşturabilirsiniz. Güçlü bir savaşçı olmak için fiziksel gücünüzü artırın. Ya da isterseniz sihirli bir şampiyon olun. Diğer oyuncularla doğrudan etkileşim kurabileceğiniz ve birlikte seyahat edebileceğiniz çok oyunculu moda ek olarak, oyun aynı zamanda başkalarının varlığını hissetmenizi sağlayan benzersiz bir eşzamansız çevrim içi öğeyi de destekler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu deneyimleme fırsatınız olduysa deneyimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir