Geçtiğimiz hafta içerisinde Steam’de en çok satışı yapılan oyunların listesi açıklandı ve beklendiği üzere From Software’in büyük bir heyecanla beklediği yeni souls-like oyunu Elde Ring listenin ilk sırasında yerini aldı. Bunun yanı sıra Destiny 2’nin Witch Queen genişleme paketi de başarılı bir performans sergiledi. 

Oyun yapımcısı Pocketpair çalışanlarına Elden Ring oynamak için 4 günlük izin verdi

27 Şubat Pazar günü son bulan hafta, Steam’de en çok satışı yapılan oyunlar listesinin ilk üç sırasında da Elden Ring bulunuyor. Öyle ki diğer pek çok oyun gibi Elden Ring’in de birden fazla sürümü satışa çıktı ve Steam’in kendi algoritması oyunların farklı sürümlerini ayrı oyunlar olarak listeledi ve SteamDB de bu satışlar dikkat çekti. Steam platformundan derlenerek hazırlanan bu tablo, elde edilen bilgileri sunuyor. 

4

2022’nin sekizinci haftasında ise Destiny 2: The Witch Queen’in deluxe versiyonu dördüncü sıraya adını yazdırıyor, oyunun standart versiyonu ise altıncı sırada bulunuyor. Steam platformunun kendi Steam Deck el konsolu yedinci sırada bulunurken, Dying Light 2, Total War: Warhammer III ve Cyberpunk 2077 de en çok satan 10 oyun arasına girmeyi başardılar. Bu esnada ise From Software’in yeni açık dünya aksiyon-macera oyunu, çıktığı gün 691,723 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak eş zamanlı olarak en çok oynanan oyunlar sıralamasında, Lost Ark’ın hemen ardından ikinci sırada bulunuyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir