Türkiye’de de aktif olarak hizmet veren ulaşım ağı Uber, şimdi ise yeni projesi olan Siyah Taksi hizmetini hayata geçirdi. 

Uber, sarı taksilere bir alternatif olması adına mobil uygulama üzerinden yolculuk planlaması yapmaya imkan tanıyan ve fiyat sürprizi çıkartmayan bir ulaşım ağı şirketidir. Hatırlamak gerekirse şirket daha önce Türkiye’de bazı sorunlar ile karşı karşıya kalmıştı ancak bu sorunlar çözüldü ve tekrar hizmet sunulmaya başladı. Şirket her geçen gün büyümeye devam ettikçe yeni ek hizmetler ve yenilikler sunmak adına hızla çalışmalara devam ediyor. Uber’in bu konu ile ilgili en yeni hizmeti ise Siyah Taksi olarak gösterildi. 

Tesla şarj istasyonlarında, Dogecoin ile ödeme alınabilecek

Siyah Taksi, Uber’e göre daha lüks ve keyifli bir yolculuk, daha fazla yolculuk kapasitesi ve daha fazla konfor vadediyor. 8 yolcu kapasiteli ve daha geniş oturma alanına sahip olan Siyah Taksiler, aileler, arkadaş grupları veya bagajlı havalimanı yolculukları için ekstra kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor. Şu an için İstanbul’da kullanıma sunulan bu yeni hizmetin diğer illere ne zaman sunulacağının şu an için belli olmadığını da belirtmek gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir