Tesla CEO’su Elon Musk, dinlenme tesisi olarak tasarlanacak olan yeni Tesla şarj istasyonunda Dogecoin ile ödeme kabul edeceklerini belirtti. 

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’nin, Santa Monica’da yeni açılan Tesla şarj istasyonlarıyla ilgili olarak yapılan bir paylaşıma yanıt verdi. Bu yanıt ile beraber Tesla CEO’su, Tesla şarj istasyonlarında, gelecekte Dogecoin’in bir ödeme yöntemi olarak kabul edileceğini izlemini bıraktı. 

Black Shark 5 serisi yakında tanıtılabilir

Tesla Şarj İstasyonlarında DOGE ile ödeme kabul edebilir

Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’un paylaşımında, şarj istasyonlarının açılması ile beraber istasyonların Tesla, markalı otomobillerin yer alacağını belirtti ve bu paylaşımı doğrulamak adına bir fotoğraf paylaştılar. Tesla CEO’su Elon Musk ise söz konusu bu paylaşıma Hollywood bölgesinde fütürizm temalı bir lokanta ve araçlar ile girebilen bir sinema açma planı olduğunu dile getirerek yanıtladı. Aynı zamanda Musk, bu istasyonun Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul edebileceklerinin de altın çizdi. 

Aynı zamanda belirtmek gerekirse Tesla CEO’su Elon Musk, popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) ödeme yöntemlerinde kullanımı daha da yaygın hale getirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde şirket, Tesla’nın bazı yan ürünleri için Dogecoin ile ödeme kabul etmeye başlamışlardı. Son olarak belirtmek gerekirse Elon Musk, kısa bir süre önce gelecekte hem Starlink’in hem de SpaceX’in DOGE ödemelerini kabul etmeye başlayabileceklerine dair ipuçları verdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir