Tasarladığı ürünleri Türkiye’de de satışa sunulan Amazfit’in yeni ürünü Amazfit Band 7’nin tanıtımı yapıldı. Şık denilebilecek düzeyde bir ürün olarak sunulan Amazfit Band 7, görünümüyle dikkat çekmeyi başarıyor.

2020 yılında sunulan Amazfit Band 5’in yerini alan Amazfit Band 7, akıllı saat niteliğinde geliştirilmiş bir akıllı bileklik olarak nitelendiriliyor. Söz konusu bu akıllı bileklik 1,47 inç 194×368 piksellik 500 nit AMOLED ekran üzerine kuruludur. Dikdörtgen formatta tasarlanan ve farklı gövde rengide olan model, pek çok benzerinde olduğu 120’den fazla sporu otomatik olarak algılıyor ve detaylı bir şekilde takip etmeye yardımcı oluyor. Bununla beraber nabız ölçmeye de yardımcı oluyor. Gövde ağırlığı 28 gram olan ürünün, 8 MB RAM’e ve 128 MB dahili depolama alanına sahip olduğu da belirtiliyor.

Bluetooth 5.2 üzerinden Android ve iOS cihazlar ile bağlantı kurma özelliğine sahip olan bu yeni bileklik, 232 mAh piliyle güç tasarruf modunda 28 gün, yoğun kullanımda ise 12 günlük oldukça güçlü bir pil ömrü sunuyor. Merkezinde ZeppOS işletim sistemi bulunan Amazfit Band 7, yerleşik mikrofon ile dijital asistan Alexa ile iletişim kurabiliyor. Yerleşik GPS özelliğine sahip olmayan, konum bilgisini cep telefonlardan alan ürün, elbetteki ciddi bir derinliğe kadar su geçirmiyor. Yırt dışı fiyatı 50 dolar şeklinde olan Band 7, ilerleyen dönemlerde Türkiye’de de satışa sunulabilir. Çünkü Amazfit resmi olarak uzun bir süredir Türkiye’de bulunuyor.

Honda Civic Type R tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir