Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türkiye’deki tamamen deneyim odaklı yeni konsept mağazasının açılışı Media Markt tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’deki ilk Tech Arena konsept mağazası olarak dikkat çeken mağaza 29 Ekim’de tüketiciler ile buluştu.

Markaların ve Teknolojinin evi olarak adlandırılan bu yeni konsept markalar ve tüketiciler arasında bir köprü görevi üstlenerek her iki tarafa da deneyim sağlıyor. 6500 m2’lik alanı ile 19 ünlü markanın butikleriyle ve satış alanındaki mini deneyim alanlarıyla yeni teknolojileri ziyaretçileri ile buluşturan mağaza tüketicilere eşsiz atmosferde teknoloji trendlerine dokunarak ürünleri doğrudan deneyimleme imkanı sunuyor.

Türkiye'nin ilk konsept mağazası Media Markt eşliğinde Tech Arena'da açıldı
Türkiye’nin ilk konsept mağazası Media Markt eşliğinde Tech Arena’da açıldı

Türkiye’nin ilk konsept mağazası açıldı

MediaMarkt İcra Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen konsept mağazasının açılışında MediaMarkt CEO’su Faruk Kocabaş: “MediaMarkt olarak, teknolojik gelişmelerin hız ile devam ettiği bu çağda, bize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünde, bu topraklarda bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. MediaMarkt olarak bugün dünyada 7’inci , Türkiye’deki ilk konsept mağazamız olan Tech Arena’nın açılışını sizler ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Tech Arena mağazamız, sadece bir alışveriş noktası değil aynı zamanda teknolojiyi deneyimlemenin, öğrenmenin ve onunla büyümenin merkezi olacak” açıklamasında bulundu.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hulusi Acar “MediaMarkt olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve bu değerleri benimseyerek faaliyetlerimizi ona göre sürdürüyoruz.Ülkemizi teknolojik gelişmelerin merkezi haline getirme misyonunu üstleniyor ve bu vizyonun bir parçası olarak Tech Arena’nın kapılarını bu anlamlı günde açmaktan sevinç duyuyoruz” dedi.

6500m2 gibi bir alanda konumlanan Tech Arena’da;

  • Tüm mağaza bir deneyim alanı konsepti ile hizmet veriyor
  • Mağaza içinde daha etkin navigasyon için kolon kullanımına yer veriliyor.
  • Rahat görünürlüğü için kısaltılmış raf yükseklikleri mevcut
  • Büyük markaların sahiplendiği ve en son yeniliklerini tüketicilere bizzat anlatabilecekleri butikler bulunmakta.
  • Servis ve Müşteri Hizmetlerine özel alanlar bulunuyor
  • Müşterilerin Barista konsepti ile hazırlanan ve sadece kahve ürünlerini inceleyebilecekleri değil kahvelerini yudumlayıp güzel vakit geçirmelerine olanak sağlayacak bir kafeterya bulunuyor.

Türkiye’yi ilk konsept mağazası ile buluşturan MediaMarkt, Tech Arena mağazası müşteri deneyimini odak noktasına alarak tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı, alanında yetkin uzmanlar ile kolay ulaşım sağlanmasını ve müşterilere son teknolojileri göstermeyi hedefliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir