Türkiye’nin dijital televizyon platformu olarak ön plana çıkan Turkcell TV+ için abonelik fiyatlarına önemli bir oranda zam geldi. Kullanıcıların internet üzerinden televizyon ve özel içerikleri seyretmesine imkan tanıyan servislerden Turkcell TV+, artık daha pahalı bir şekilde elde ediliyor. Söz konusu bu hizmetin Apple’da listelenen eski ve yeni fiyatları tam olarak şu şekilde belirtildi;

26

Eski fiyatlar

-Premium TV+ Paketi ₺17,99

-Full TV+ ₺18,99

-Temel TV+ Paketi ₺9,99

-Herkes İçin TV+ ₺14,99

-Canlı TV+ ₺9,99

-Herkes İçin TV+ Full ₺18,99

-Giriş TV+ ₺15,99

-Herkes İçin Canlı TV+ ₺9,99

Zam gören yeni fiyatlar

-Premium TV+ Paketi ₺24,99

-Full TV+ ₺21,99

-Temel TV+ Paketi ₺21,99

-Herkes İçin TV+ ₺21,99

-Canlı TV+ ₺21,99

-Herkes İçin TV+ Full ₺21,99

-Giriş TV+ ₺21,99

-Herkes İçin Canlı TV+ ₺21,99

Turkcell’in servisi için kendi açıklaması şöyle: “TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. TV+ ile, en beğenilen TV kanalları, filmleri ve dizileri dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. TV+, çoklu ekran erişimi, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile eşsiz bir TV deneyimi sunulmaktadır.”

Samsung, oyuncu monitörü Odyssey Ark’ın tanıtımını gerçekleştirdi

Türkiye’de son zamanlar içerisinde pek çok dijital servis platformu oldukça pahalı hale geldi. Fakat bu noktada artış yapmayanlar platformlarda vardır. Örnek vermek gerekirse Spotify ve Netflix gibi platformların Türkiye fiyatları uzun zamandır değişiklik göstermedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir