Güney Koney merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung, oyuncu odaklı monitörü Odyssey Ark’ın tanıtımını gerçekleştirdi. Etkileyici tasarımı ile dikkat çeken bu oyuncu odaklı monitör, oldukça büyük bir ekran ile gelecek. 

Samsung’un oyunculara yönelik tasarladığı Odyssey Ark’ın tanıtımı yapıldı. Başarılı teknoloji devinin kullanıcıların beğenisine sunmak için hazırladığı bu oyun odaklı monitör, sahip olduğu etkileyici tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Oldukça büyük bir ekran üzerine kurulu olan Odyssey Ark modelinin özellikleri ortaya çıktı. 

8 2

Oyuncu odaklı Odyssey Ark’ın tasarımı ve özellikleri

  • 55 inç ekran
  • 4K çözünürlük
  • 16:9 ekran formatı

Güney Kore merkezli dev isimlerden Samsung Electronics, CES 2022 etkinliği kapsamında yeni bir monitörün tanıtımını gerçekleştirmişti. Teknoloji devinin tanıtımını yaptığı bu monitör, oyuncular ve yayıncılar için pek çok seçenek sunuluyor. Samsung, Las Vegas’ta gerçekleşen bu etkinlik sırasında Odyssey Ark adlı yeni bir monitörün duyurusu yapıldı. Güney Koreli teknoloji devinin üretimini yaptığı bu yeni monitör, son derece etkileyici tasarımından dolayı oldukça dikkat çekici olacak gibi gözüküyor. 55 inç ekran büyüklüğünde olan Odyssey Ark, kullanıcılarına 4K çözünürlük ile güçlü bir kullanım sunuyor. 16:9 ekran formatına sahip olan bu oyuncu odaklı monitör yenileme hızı dahil olmak üzere pek çok özelliği ile ilgili herhangi bir bilgi aktarılmadı. 

Razer X Fossil Gen 6 akıllı saatini duyurdu

Odyssey Ark’ın en önemli özelliklerinden biri de son derece büyük boyuta sahip olmasıdır. Neredeyse bir televizyon kadar büyük bir ekrana sahip olan bu oyuncu odaklı monitörde çoklu görev özelliği de yer alıyor. Samsung, kullanıcıların söz konusu bu kaliteli özelliği 4K ekrandan, parlaklıktan ve renklerden herhangi bir ödün vermeden oyun ve programlar içinde kullanabilirler. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung’un ürettiği bu yeni monitör, sahip olduğu tasarım ile diğer monitörler arasında fark yaratabilir. Monitörde oldukça geniş bir şekilde kavisli yapı bulunuyor. Samsung, monitörün eğrilik oranın hakkında bilgi vermedi. 

10 2

Teknoloji devinin yeni monitörü, sahip olduğu tasarım ile diğer monitörlerin arasından sıyrılmayı başarıyor. Monitörde aşırı bir kavisli yapı mevcut. Güney Koreli teknoloji devi, monitörün eğrilik oranını açıklamadı. 49 inç ekran büyüklüğü üzerine kurulan Odyssey Neo G9 modelinin 1000R eğrilik oranı vardır. Ark da aynı oran üzerine kurulu olabilir. Oyuncu odaklı geliştirilen bu monitörün en sıra dışı özelliği ise dikey olarak kullanılabilmesidir. Bu, pek çok monitörde de bulunan bir özellik ancak Ark, 55 in. gibi oldukça büyük bir büyük ve geniş kavisli bir yapıya sahiptir. Tim Schofield, yeni monitör ile ilgili görselleri aktardı. Konuyla ilgili olarak aktarılan görsellere bakıldığında Ark’ın oldukça etkileyici bir görünüme sahip olduğunu söylemek mümkündür.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir