Elektronik ticaret şirketi olarak yıllardır adından söz ettiren Trendyol, Avrupa ülkelerinde satış yapmaya başlayacağı siteyi müşterilerinin beğenisine sundu. Site, şu an için sınırlı sayıda markaya ve kategoriye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin en popüler elektronil alışveriş sitesinden biri olan Trendyol, bugün itibariyle kullanıma açtığı yeni internet sitesi ile beraber Avrupa’daki müşterilerini kendisine çekmeye başladı. Aynı isimle siparişlere açılan internet sitesi, 27 Avrupa ülkesinde diğer elektronik ticaret şirketlerine rakip oldu. Yurtdışına açılan popüler platformda şu an için sadece giyim ve moda ürünleri yer alıyor. İnternet sitesi şimdilik ülkemizde de satış yapan bazı markaların ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Ancak ilerleyen zamanlarda daha fazla markanın da siteye ekleneceğini söylemek mümkündür.

1 1601621562

27 ülkede müşterilere açıldı

Trendyol’un Avrupa’daki rakiplerine meydan okuduğu internet sitesi, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık’ta kullanılabiliyor.

Trendyol’un Avrupa sitesi, ilk açılışına özel ilk siparişlerini veren müşterilerine ayrıca bir hediye kodu da sundu. Müşteriler, ilk siparişlerinde kendilerine 20 euro değerinde indirim yapan ‘Welcome20’ indirim kodunu kullanarak ilk siparişlerinde oldukça iyi bir indirim fırsatı elde edebiliyorlar. Trendyol’un yeni sitesi, Avrupa’daki müşterilerinin yorumlarını ve geri dönüşlerini bekliyor Sitede Kadın, Erkek ve Çocuk olmak üzere üç kategori bulunuyor. İnternet sitesi, sınırlı sayıdaki markanın yanı sıra şu anda bazı kategorilerde de ürün listelemiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir