TikTok, kendi SoundOn müzik dağıtım platformunu başlattı. Artık ilk yıl boyunca müziğinizi ücretsiz olarak paylaşabileceğiniz yeni bir platform.

TikTok yorumları beğenmeme özelliğini getiriyor

Çarşamba günü TikTok, SoundOn adlı kendi şirket içi müzik pazarlama ve dağıtım platformunu başlattı. Sanatçılar artık müziklerini doğrudan TikTok uygulamasına ve Apple Music, Spotify ve Pandora gibi büyük küresel platformlara yükleyebiliyor.

Kullanımı ücretsiz olacak ve TikTok ilk yıl işlem ücretlerinden feragat edecek. İkinci yıldan %10 kesinti yapılır. Müzisyenler, müzik akışı hizmeti Resso ve video düzenleme uygulaması CapCut dahil olmak üzere TikTok’un ana şirketi ByteDance tarafından işletilen platformlara yüklenen parçaların tüm telif haklarını süresiz olarak elinde tutacaktır.

Android Tiktok indirmek için
iOS Tiktok indirmek için

TikTok SoundOn müzisyenleri çağırıyor

SounDon sistemi; tanıtım, izleyici görüşü ve geliştirme araçları sunmak üzere tasarlanan bir platform olmakla birlikte katılan sanatçılar TikTok doğrulama, başlıca TikTok yaratıcılarına erişim hakkına ve TikTok şarkı sekmesine yerleştirme hakkında sahiptir. Ayrıca özel bir A&R hizmeti olarak kullanıma sunulan SoundOn Plus için de uygundurlar.

Platformun küresel müzik başkanı Ole Obermann yaptığı açıklamada şunları açıkladı:

Yeni sanatçılar ve müzik yaratıcıları TikTok içinde canlı bir topluluğun parçaları. SoundOn, kariyerlerinde ilk adımlarını atarken onları desteklemek için tasarlandı. Yeni platform, yaratıcılara büyük sahneye yolculuklarında rehberlik edecek.

SoundOn herkesin tam olarak olmak istediği kişi olabileceği bir alan. Geçmişiniz, yetiştiriliş tarzınız, ırkınız, inancınız, yaşınız ne olursa olsun, SoundOn’a girebilirsiniz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir