Nughty Dog’un geçtiğimiz gün üzerinden yayınladığı iş ilanı The Last of Us: Part ‘nin bilgisayarlar içinde gelebileceğini düşündürdü.

İlk kez 2013 senesinde oyun piyasasına giriş yapan The Last of Us gizemli hikayesi ve büyüledi grafikleriyle birçok oyunseverleri kendisine hayran bırakmış ve o dönem PlayStation satışlarının artmasını sağlamıştı. İlk oyun bu kadar büyük bir etki yaratması, oyunun kendisini ait kitleyi yaratmasını sağlamış ve serinin devam oyunları merakla beklenmişti. Naughty Dog’un oyunseverleri üzmeyerek devam oyunun geleceğini açıklamasının ardından uzun zaman geçse de “The Last of Us” hala büyük bir heyecanla bekleniyor.

Ertelemelerden bir türlü kurtulamayan ikinci oyunun 21 Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyordu ki son yapılan açıklamalarda bu tarihin 29 Mayıs 2020’ye ertelendiği açıklandı. Oyunun çıkış tarihe hala kesin bir gözle bakılmasa da geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir detay oyun dünyasına bomba gibi düştü.

The Last of Us 2 için büyük sürpriz

The Last of Us PC’ye gelebilir mi?

Naughty Dog, LinkedIn üzerinden açtığı iş ilanında The Last of US 2’nin ekibine katılacak kişinin mevcut GPU mimarilerini (NVIDIA, AMD, GCN, CUDA) kapsamlı bir şekilde anlama, DirectX 12 veya Vulkan mimarilerinde deneyim sahibi, konsol veya PC programlama konusunda deneyimli olmasını istediği görülüyor. Bu özellikler arasında özellikle mevcut GPU mimarilerini anlama maddesi ise bir süredir PC versiyonun yayınlanacağı söylentileri bulunan The Last of Us 2 hakkındaki bu söylentilerin doğru olabileceğini düşündürdü. Eğer söylentiler doğruysa PlayStation özel oyunu The Last of Us: Part 2, PC için de çıkış yapabilir demek oluyor. Ancak şirketin bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadığının altını çizmekte fayda var. The Last of Us: Part 2 hakkında gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir