The Last of Us 2 için büyük sürpriz - Haberler - indir.com

The Last of Us 2 için büyük sürpriz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-09 14:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PS4 platformunun en özel oyunlarından biri olması beklenen The Last of Us 2 oyunun oyunculara sunulma tarihi en az PS5'in çıkış tarihi kadar merak edilen konular arasındadır. Oyun sektörü, bildiğiniz üzere son zamanlarda oldukça hareketli bir süreç geçiriyor. Çıkış tarihi oldukça merak konusu olan The Last of Us 2 oyunu ile oyuncular bambaşka bir dünya içerisinde, görevleri doğrultusunda hareket ederek oyunun sonuna kadar ilerlemeye çalışacaklar. 

PS4 platformunun heyecanla beklenen oyunu The Last of Us 2 zirvede yerini almaya hazırlanan yapımlardan biridir. Oyuncuların odak noktası her ne kadar PS5 platformuna kayıyor olsa da, sevilenin oyunun devamı da oyuncular arasında heyecanla bekleniyor. Şöyle bir durum var ki, Sony şirketi tarafından gerçekleştirilen E3 2019'da oyunun yer almaması ve bununla beraber aynı zamanda düzenlediği çevrim iç,i duyuru etkinliği de State of Play platformunda oyunun tarihinin kesin bir şekilde açıklanmamış olması sebebiyle, The Last of Us 2 oyununun ne zaman geleceği hakkında pek fazla bilgi elde edememiştik. Son zamanlarda elde edilen bilgilere göre Çin kaynaklı olan sızıntılar söz konusu bu merakla beklenen oyunun çıkış tarihi konusunda ortaya çıkan bilgileri onaylayacak gibi gözüküyor. 

The Last of Us 2 Gelebilir!The Last of Us 2 Gelebilir!

Peki, The Last of Us 2'nin çıkış tarihi nedir?

Elde edilen yeni sızıntılara göre söz konusu bu oyunun, geçtiğimiz günlerde de konuşulduğu gibi, Şubat 2020 tarihinde oyunun oyuncuların beğenisine sunulacağı söyleniyor. Sızıntılara güvenme sebeplerimizden biri de elbette ki sızıntıların kaynağı olarak belirtilen kurumun, Death Stranding oyunu hakkında da geçmişte isabetli sızıntılar gerçekleştirmesidir. Yine aynı kaynak The Last of Us 2 oyununun dört farklı versiyon ile karşımıza çıkacağını söylüyor. Bu dört versiyonun ise Standard Edition, Special Edition, Collector’s Edition, Ellie Edition şeklinde olacağı belirtiliyor. Söz konusu bu versiyonlardan ilk ikisine hemen hemen her büyük oyundan alışığız. 

Fakat burada dikkat çeken hususlardan biri Ellie Edition versiyonu. Söz konusu bu versiyonun içeriği hakkında herhangi bir bilgi mevcut değildir. Heyecanla beklenen bu oyun, Nisan 2019 tarihinde final sahnesini de kapsıyordu. Yani şöyle ki o dönemlerde en iyi ihtimalle The Last of Us 2 oyununun 2020 yılında çıkabileceğine ve oyun ile ilgili çekimlerin arka kısmında yer alan geliştirici ekibin oyunun gelişim süreci içerisinde biraz daha ciddi bir çalışmaya imza atmaları gerektiğinin altını çizmişti. Oyunun gelecek yılın ilk aylarında çıkarsa PS4 platformu için son özel oyunlar arasında yer alacak olan bu heyecan verici yapım, ilk oyunda olduğu gibi iki konsol arasındaki bağı sağlayacak olan isim de olacağı söyleniyor. Şunu da söylemek gerekiyor ki, PS5 konsollarının da 2020 yılının son aylarına doğru çıkması bekleniyor. The Last of Us 2 oyunu daha şimdiden meraklı gözleri üzerine toplamış durumdadır. Gelecek yıllar içerisinde oyunun oyun sektörüne dahil olması ile beraber oyuncular heyecan verici bir platformda sürükleyici bir deneyim yaşayacaklar. 

 


The Last of Us 2 duyurusuna az kaldıThe Last of Us 2 duyurusuna az kaldı

PAYLAŞ