Latin Amerika’da dokuz ülke içerisinde aktif olarak hizmet veren teslimat uygulaması Rappi, kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı. Kripto para iler market ve yiyecek ürünü siparişi verme dönemi başlıyor. 

Pek çok farklı alandan şirket kripto para birimlerini ödeme aracı olarak kabul etmeye başladığını açıkladı. Kripto para ile market ve yiyecek ürünü siparişi vermek mümkün hale getirildi. Bir kez de kripto para birimleri ile ödeme kabul eden isim Latin Amerika genelinde talep edilmesi halinde gıda ve diğer malların teslimatını sunan Kolombiyalı teslimat uygulaması Rappi oldu. Rappi, Meksika’da vermiş olduğu hizmetlerinde kripto paraları ödemeler için kabul edeceğini dile getirdi. 

Rappi, Meksika’da kripto para sürecini başlatıyor

Kolombiya merkezli teslimat şirketi Rappi, yeni hizmeti için kripto para platformları Bitpay ve Bitso ile birlikte çalışmalara başladı. Şirket aynı zamanda kullanıcıların uygulamayı kullanarak satın alma işlemleri için kripto para birimlerini krediye dönüştürmesine imkan tanıdığının da altını çizdi. Rappi Başkanı Sebastian Mejia konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: 

“Bu, kripto dünyasını Rappi’ye dahil etmeyi öğrenmemize ve devam ettirmemize izin verecek ilk adım.”

Bir diğer açıdan ise Latin Amerika’da dokuz ülkede aktif olarak hizmet veren Rappi, çevrimiçi ödemeler sunarak PayPal ve bölgesel rakibi MercadoLibre’ye meydan okumak adına geçen yıl içerisinde Meksika’da “Pay with Rappi”yi başlatmıştı. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. 

Honda elektrikli otomobillere büyük yatırım yaptı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir