Kullanıcılarına sunduğu ilginç özelliklerle tanınan otomobil üreticisi Tesla, yılbaşı tatiline özel bir güncelleme yayınladı. Tesla Light Show özelliğini duyurdu. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar kendi ışık şovlarını oluşturup arabalarına yükleyebilecekler.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, sürekli olarak aracı yeni güncellemelerle geliştirmek için çalışıyor. Ancak güvenlik nedeniyle, sürücünün sürüş sırasında oyunu oynamasını sağlayan “yolcu koltuğu oynatma” özelliğini devre dışı bıraktık. Yine de şirket böyle ilginç bir özelliği sunmaktan mutluluk duyuyor. Bu özelliklerden bazıları eleştirilirken, bazı yeni özellikler araç sahiplerine oldukça keyifli bir deneyim yaşatabilir.

News’e göre şirket, özellikle Noel tatilleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Geçen Noel’de benzin ve keçi sesiyle araca korna çalan şirket, şimdi de çok ilginç bir özelliği tanıttı. Şirket, yeni bir güncelleme ile “Tesla Light Show” adlı bir özelliği kullanıma sundu. Ayrıca bu özelliği kullanmak için bir Tesla aracına ihtiyacınız yok.

Tesla Light Show özelliği

Noel arifesinde yeni özellikler ile kullanıcılar, açıklamaya göre herhangi bir müzikle bir ışık gösterisi oluşturabilecek ve arabalarına entegre edebilecekler. Tamamlanması 5 dakika kadar sürebilen bu ışık gösterilerini oluşturmak için xLights adlı bir yazılım indirmeniz gerekiyor. Bu yazılım kullanılarak oluşturulan ışık gösterileri, USB kullanılarak da araca yüklenebilmektedir. grubu yaptığı açıklamada, diğer kullanıcıların ışık gösterilerinin de indirilip kullanılabileceğini belirtti. Ayrıca bu özelliğin Model S, Model X, Model 3 ve Model Y araçlarda da çalışacağı belirtiliyor.

Tesla “Otopilot” sürücüyü dikkatsizleştiriyor

V11.0 güncellemesi ile gelen Tesla Lightshow’un Tesla olmayan araçlarda kullanılabileceğini söyleyen yetkililer, bu araçların ne olduğu hakkında bilgi vermedi. Lightshow özelliğine ek olarak araç, Holiday Update’te ek yeni özellikler içerecek şekilde genişletildi. Şirkete göre araç, Sonic the Hedgehog, Sudoku ve Polytopia savaşlarının çok oyunculu bir versiyonunu içerecek şekilde genişletildi ve dokunmatik multimedya ekran güncellemesine TikTok uygulaması ve yeni navigasyon sistemi dahil edildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir