Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından Telegram, spoiler gizleme özelliği üzerinde çalışmalara başladı. Henüz test aşamasında olan söz konusu bu özelliğin nasıl çalışacağı bu gösteren kısa bir video yayınlandı. 

Telegram platformu, kullanıcıları film ve dizi seyrederken rahatsız eden spoilerden korumak adına tasarladığı yeni bir özelliği test etmeye başladı. Popüler mesajlaşma uygulamasına ilave edilecek olan yeni özelliğin detayları ve çalışma prensibinin nasıl olacağı ile ilgili olarak kısa bir video aktarıldı. Telegram platformunda mesajlarınızı göndermeden önce metnin herhangi bir alanını seçerek spoiler olarak biçimlendirmeniz mümkündür: Bu şekilde söz konusu metin uçan pikseller şeklinde görünecek ve karşı tarafın üzerine dokunması ardından okunası mümkün olacak. 

LG UltraGear 17G90Q tanıtıldı! İşte özellikler

Yeni filmleri seyretmek daha konforlu olacak

26 2

Telegram geliştiricilerinin söz konusu bu özelliği yeni Spider-Man ve Matrix 4 filmlerinin vizyona gireceğini ön görerek sunmayı planladıkları dile getiriliyor. Fotoğrafları ve videoları aynı şekilde gizlemenin mümkün olup olmadığı ise şu an için bilinen bir durum değildir. Telegram’ın spoiler gizleme özelliğini ne zaman genel olarak tüm kullanıcılar için sunacağı ise açıklanmadı. Spoiler terimi, film ve dizi gibi içeriklerin detayları ile ilgili olarak bilgi veren ve şu an için seyretmemiş kişilerin önceden bilmek istemeyeceği bilgileri tanımlamak adına kullanılıyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir