Game+ gibi platformların çıkmasıyla birlikte artık bilgisayar oyunlarını da telefonlarda oynamak mümkün. Game+ sadece mobil üzerinden değil, internetin olduğu her yerden oyun oynamanıza olanak sağlıyor. Bununla birlikte oyun dünyası da artık bilindik sınırlarının ötesine geçmeye başladı. Artık istediğimiz oyunu istediğimiz yerde ve şekilde oynayabiliyoruz.

Bununla birlikte bilgisayar oyunlarının da artık mobil üzerinden oynanabilmesi oyuncuları mutlu etse de. Oyun konforu bakımından yeterli deneyimi veremiyor. Peki bu sorunu telefonlar için üretilen gamepad ile çözmek mümkün müdür?

Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık. Bu sorunu çözebileceğiniz cihazlar arasında inceleme yaparak kendi listemizi oluşturduk. Bu araştırmanın sonucunda sizler için seçtiğimiz 3 cihaz.

İşte telefonlar için en iyi 3 Gamepad önerisi

Gamesir X2

telefonlar icin en iyi 3 gamepad onerisi 1

Telefonunuzu adeta Nintendo Switch’e dönüştürmektedir. İki adet analog tuşu bulunmaktadır. sağ tarafında X, Y, A ve B tuşları bulunurken sol tarafında yön tuşları bulunmaktadır. Tetik tuşları da bulunan bu cihaz oyun oynamanız sırasında duyacağınız bütün ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.

Steelseries Nimbus Plus

telefonlar icin en iyi 3 gamepad onerisi 2

Herkesin aşina olduğu tarzda olan bu cihaz, sadece Apple ürünlerini desteklemektedir. Bu ürünü hem telefon hem de bilgisayar için de kullanabilirsiniz. İki adet analog tuşu bulunmaktadır. Sağ tarafında X, Y, A ve B tuşları bulunmaktadır. Sol üst kısmında yol tuşları bulunmasıyla birlikte dört adet tetik tuşu bulunmaktadır.

Monster Pusat Pro Bluetooth

telefonlar icin en iyi 3 gamepad onerisi 3

Sık bir tasarımı bulunan Pusat Pro’yu hem telefonda hem de bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz. İki farklı modu olan cihazda ister gamepad ister mouse olarak kullanabilirsiniz. İki adet analog tuşu bulunmaktadır. Sağ tarafında X, Y, A ve B tuşları bulunmaktadır. Sol üst kısmında yol tuşları bulunmasıyla birlikte dört adet tetik tuşu bulunmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Telefonlar için en iyi 3 Gamepad önerisi”

  • Elif İncimek
    20 Eylül 2022 at 15:18

    Ellerinize sağlık, çok verimli bir yazı olmuş.